Gebelikte sinir krizi

Size sen diye hitap etmek istiyorum izninle. ❤️
Bütün hamileliği sinirden ve üzüntüden aglamakla gecmis ve lohusalığı da sinir ve stresle gecmis biri olarak söyleyebilirim ki, korkacak bir sey yok, sıkıntı etme, bebişin iyidir.
Nur arkadaşımın yazdığı şekilde bir kontrol yaptır için rahat etmeyecekse. 💕
Sağlıklar dilerim.

Korktuğu için yapmıştır canım geçen hafta bizde ışıkta dururken benim tarafın camı sonuna kadar açıktı ve tam yandaki araba aşırı şekilde frene bastı 5m kadar kaydı araba ile kaza olacak zannedip gözlerimi kapattım o an öyle korktum ki bebişimde hemen vurmaya başladı eve yetişene kadar debelendi durdu içerde bizim salgıladığımız hormonlar aynen onlara da iletiliyor o yüzden çok normal sakin kalmaya çalış ❤️

Bende 18 haftalıkken eşimin teyzesi yüzünden çok sinirlenip bağırıp çağırmıştım hatta 2 saat ağlamıştım bebeğim bir süre oynamadı ama ertesi sabah oynamaya devam etti üzmeyin kendinizi parmaklarınızla piyano çalar gibi özellikle karnınızın alt bölgesinde gezdirip uyarın

Arkadaşlar lütfen yargılayıcı şeyler yazmayın çok pişmanım ve çok korkuyorum şuan ama yaşarken elimde olmadı. Kızlar eşim canımı çok fazla sıkacak birşey yaptı ve emin olan bu bir değil beş değil birikim yani. Ben de o anda çok sinirlendim bağırdım çağırdım kendime engel olamadım.20 haftalık hamileyim bebeğim içerden vurdu durdu bağırırken şimdi yattım sakinleşmek için ama hiç hareket etmiyor çok korkuyorum ona birşey olmuş mudur?
Hic bir şey olmamıştır inşallah hiç üzülme canım onlar çok kuvvetliler bir arkadaşım haftada 1 sinir krizi gecirirdi hatta en son mide spazmı geçirdi ama bebegi kolik oldu

Canım bençm ne güzel cevap vermişsin Allah razı olsun ama o anda elimde olmuyor artık eşim biraz safça bence hafif düzeyde zeka engeli de var o yüzden sürekli aptalca şeyler yapıyor bunlar eşyalarımıza bana emeklerime vs herşeye zarar veriyor sonu gelmiyor çünkü elinde değil dediğim gibi biraz aptal ama artık dayanamıyorum evlenmeden önce bilemedim saf temiz bir insan sanmıştım ama evlendikten sonra başıma gelenlerle çok güzel anladım ancak geri dönüşü de olmadı. Neler yaşattı bana akılsızlığından anlatsam roman olur off of kaderim böyleymiş kusura bakma içimi döktüm. Yapacaklarını engelleyebilsem belki bu kadar çıkdırmam ama her seferinde daha büyük bir aptallık yapmayı başarıyor bir ömür böyle nasıl geçecek bilmiyorum…
Hepimiz insanız bireyi eleştirerek anlatmak var tatlı dille söylemek var. ☺️
Eşine gelince Bir doktora gittiniz mi hiç. Tespit edilen bir tanı koysalar ilaç VS daha iyi olur. Sende sevmişsin kötü biri değil demek ki. Benim eşimde kimseye kötülük beslemez. Herkes onun bu huyundan faydalanır beni de sinirlendirir. Adam sana neler yaptı hala iyi davranıyorsun derim. Ama artık anladım bu karakter meselesi. Büyük oğlumda bu konuda babasına çekmiş oda dünyadaki herkes onun arkadaşı herkes çok iyi, gider hemen elindekini dağıtır herkese. Ama şöyle bir detayı es geçemeyeceğim benim eşimde öğrenme güçlüğü varmış dersleri hep zayıf olurmuş üstünde durmamışlar. Oğlumda aynısı doktora götürdüm genetik babadan geçmiş dediler. Ben oğluma güzel eğitim verdim şuan ikiye geçti. Ama mesela yaşıtları gibi cin fikirli değil. Şimdi babasından psikolojik veya beyinle alakalı bişey varsa saptanmalı ki ileride genetikle çocuklarında da olursa inşallah olmaz bildiğin tecrübenle aynı yolu izlersin. Farketmişsin ki eşinde bilerek yapmıyor. Sen canını sıkma bebeğinin hareketlerine de endişelen ama sağlıklı baba anne Bi çocuğun bütün hayatını etkileyecek.

Arkadaşlar lütfen yargılayıcı şeyler yazmayın çok pişmanım ve çok korkuyorum şuan ama yaşarken elimde olmadı. Kızlar eşim canımı çok fazla sıkacak birşey yaptı ve emin olan bu bir değil beş değil birikim yani. Ben de o anda çok sinirlendim bağırdım çağırdım kendime engel olamadım.20 haftalık hamileyim bebeğim içerden vurdu durdu bağırırken şimdi yattım sakinleşmek için ama hiç hareket etmiyor çok korkuyorum ona birşey olmuş mudur?
vajinanızdan kan geldi mi? şiddetli ağrınız oldu mu?

yoksa bebeğe bir şey olmamıştır diye düşünüyorum.

ancak onların da zihinsel ve ruhsal sağlıkları var,unutmayın. sizin yaşadıklarınızdan etkileniyor bebek. 2 kişi gibi düşünmeniz lazım artık her şeyi. bir dahakine dikkatli olun.

hareket etmiyorsa hala hemen hastaneye gidin. nst yapılsın,usg çekilsin. acele edin lütfen.

Back
X