Gebelikte şişkinlik ve gaz

Bir mucize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
4.323
4.955
133
Merhaba arkadaşlar 14 haftalık hamileyim aşırı şişkinlik ve gaz problemi yaşıyorum rezene çayı içtim ama işe yaramadı ilk hafifletmişti ama yine aynıyım çayı mı yanlış yapıyorum ya da daha etkili bildiğiniz bir şey var mı galiba çatlayacağım :) bu arada az ve sık yiyorum ama yine aynı .. problemi yaşayan ve çare bulan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ..

Benimde sürekli şişkinliğim oluyor aç ya da tok farketmiyo sürekli ağzımdan tıs tıs hava kaçıran lastikler gibiyim. Bide acı su geliyor midemden özellikle geceleri uykum bile huzursuz. Arada ağzıma grisini atıyorum iyi gelir diye. Bitki çayları hiç denemedim. Çünkü bazı bitki çayları düşük yapıyor diyolar kişiden kişiye etkileri farklı olur diyolar . Çekiniyorum inşaAllah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alınca unuturuz hepsini

İnşallah canım .. çıksa da keşke tıslasa valla gaz çıkaramama problemi var ( bitki çaylarını doktoruna sorup iç evet bende doktora sordum rezene içebilirsin dedi bebeklerede veriliyormuş gaz için

yaa tamam yarın kontrolüm vardı gitmişken sorayım Allah size de şifalar versin

Ben careyi yememektr buldum:) ozellikle aksamlari idare etcek kadar sadece.

bende akşamları yemiyorum ama bu kez de midem yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…