- 11 Ocak 2017
- 38
- 29
- 18
- Konu Sahibi Umutsuzvakalar
-
doktora bi girseydn devami var mi az az geliyo mu.Kizlar merhaba.siteyi uzun zamandır takip ediyorum.benim sıkıntım şu.30+3 haftalık hamileyim.özür dileyerek anlatıyorum.eşimle ilişkiye girerken bi anda içimden su boşalır gibi ılık bi sıvı geldi ama sonrasında bi ağrı ya da sancım olmadı.bebek hareketlerini de hala hissediyorum.ama bu gelen su nedir neden oldu kafama da çok takıldı açıkçası.daha önce boyle bi sey yasayan ya da bi fikri olan varsa yardimci olursaniz cok sevinirim.
belirti olmayabilir. rengi nasıldı suyun? doktora gitmende fayda var.Nerdeyse bi bardağa yakındı.ani bi şekilde bosalır gibi aktı.ama suyum geldiginde de bi sanci bi belirti olmaz miydi acaba
ya simdi herkeste bir olmaz tabi bide bir bardaga yakin mi ne yazmissin akinti o kadr gelmezki.ablamnda oyle gelmisti ic camasiri islandi cok sancida yoktu heycandan.gitti o gunu dogrudu yani sezeryana alindi bebek kocemen oldugu icin :))Sarimsi bi rengi vardi.nette bakindim biraz ilk 24 saatte dogum gerceklesir su geldikten sonra faln yaziyodu hastne uzak oldugu icin kendim esimin iznini bekliyorum ama icim icimi de yedi acikcasi tesekkurler yardimlarnz icin :)
tam bilgim yok ama zaten o kadr bisey geliyodr dogum suyu.sen bi dr a gitsen kuruya kalmasin cocuk allah korusunSarimsi bi rengi vardi.nette bakindim biraz ilk 24 saatte dogum gerceklesir su geldikten sonra faln yaziyodu hastne uzak oldugu icin kendim esimin iznini bekliyorum ama icim icimi de yedi acikcasi tesekkurler yardimlarnz icin :)
Artik birlikte olmayi bırakın bence ne gerek var ki boyle buyuk bi risk almayaKizlar merhaba.siteyi uzun zamandır takip ediyorum.benim sıkıntım şu.30+3 haftalık hamileyim.özür dileyerek anlatıyorum.eşimle ilişkiye girerken bi anda içimden su boşalır gibi ılık bi sıvı geldi ama sonrasında bi ağrı ya da sancım olmadı.bebek hareketlerini de hala hissediyorum.ama bu gelen su nedir neden oldu kafama da çok takıldı açıkçası.daha önce boyle bi sey yasayan ya da bi fikri olan varsa yardimci olursaniz cok sevinirim.
Haklisiniz ama bazen erkeklere anlatamiyosunuz bu durumu.Artik birlikte olmayi bırakın bence ne gerek var ki boyle buyuk bi risk almaya
Insallah yarin doktora gidicem tesekkur ederim :) kıpırdamaları tekmeleri cok net suan.ama insan korkuyo iste :)tam bilgim yok ama zaten o kadr bisey geliyodr dogum suyu.sen bi dr a gitsen kuruya kalmasin cocuk allah korusun
iconi ferah tut canim saglikla al kucagna insallahInsallah yarin doktora gidicem tesekkur ederim :) kıpırdamaları tekmeleri cok net suan.ama insan korkuyo iste :)
Insallah canim :)iconi ferah tut canim saglikla al kucagna insallah
Benim esim de tam tersi yalvarsam yaklaşmaz hamileyken.Bi yönden şanslısınız aslındaHaklisiniz ama bazen erkeklere anlatamiyosunuz bu durumu.
Cok tesekkurler.kontrole gittim suyunda herhangi bi azalma ya da sizma gozukmuyo gayet saglikli gozukuyo bebek dedi doktor herhangi bi test de istemediSonuç ne oldu doktora gittiniz mi merak ettim sizi ve bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?