Gebelikte sol kasıkta ağrım var

Zynepdg1121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
14
3
1
29
Arkadaşlar tahmini 3 hafta 3 günlük hamileyim sol kasık tarafımda ağrı ve ufak lekelenme var normal mi bu ağrı sizce😥

Çoğu hamilelerde ilk zamanlar lekelenme oluyor. Benim bildiğin kanamam olmuştu. Ve kasık ağrım. Düşük riski var diyorlar ama genelde düşük olmuyor. Ama siz yine de doktorunuza danışın gerekirse ilaç başlayabilir çünkü.

Çoğu hamilelerde ilk zamanlar lekelenme oluyor. Benim bildiğin kanamam olmuştu. Ve kasık ağrım. Düşük riski var diyorlar ama genelde düşük olmuyor. Ama siz yine de doktorunuza danışın gerekirse ilaç başlayabilir çünkü.
Evet benimde lekelenmeden kanamaya dönüştü bayağı da fazla ağrım var dış gebelik belirtisiymiş yatırabilirim dedi doktor 😔

Arkadaşlar tahmini 3 hafta 3 günlük hamileyim sol kasık tarafımda ağrı ve ufak lekelenme var normal mi bu ağrı sizce😥
😂🤣😅😭😆🤩🤗😰😨😣😜😟😕😵😱🤮🤒 Tüm bu duygu durumları yaşayacaksınız
Sağ sol kasık, bel ,sırt ,kemik... Hatta tarif edemediğiniz ağrılar yaşayacaksınız sakin olun daha yolun basindasinjz

Gebe olmadığım halde ozellikle sol kasıkta surekli agrı kasılma batma hisleri yasıyorum doktorun soylemesine gore yumurtalıklarımda temiz sorunsuz gozukuyor telasınızı anlıyorum evet ama stressiz olmak icin cabalayın

İlk haftalar kasık ağrıları normal. Batma hisler gerinme hisleri vs bunlar normal. Lekelenme için de yerleşme de olabilecegi söylenir hep. Olumsuzu degil olumlu şeyleri düşünmek lazım. 5. Haftada kese görünür büyük ihtimalle. O zaman netleşir ancak dış gebelik olup olmadıgı. Şuan strese hiç gerek yok

Back
X