Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 1.886 416 38 25 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #1 12 haftalık hamileyim ve dün akşam böyle sol kasığımda iğne batar gibi his oluyor birazcık can acıtıcı 2 3 saniye sürüyor arada oluyor normal mi
12 haftalık hamileyim ve dün akşam böyle sol kasığımda iğne batar gibi his oluyor birazcık can acıtıcı 2 3 saniye sürüyor arada oluyor normal mi
Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 1.886 416 38 25 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #2 ?????
sadolinda Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 2.790 2.568 63 31 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #3 İyice yerleşiyor ve rahim duvarı genişlemeye başlıyor
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 1.411 426 73 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #4 Zeytincii .!.: 12 haftalık hamileyim ve dün akşam böyle sol kasığımda iğne batar gibi his oluyor birazcık can acıtıcı 2 3 saniye sürüyor arada oluyor normal mi Genişletmek için tıkla... Aynı haftalar da ilk defa bana da olmuştu doktora sordum normal demişti korkmayın inatçı geçmeyen ağrı ve kanama olmadığı sürece
Zeytincii .!.: 12 haftalık hamileyim ve dün akşam böyle sol kasığımda iğne batar gibi his oluyor birazcık can acıtıcı 2 3 saniye sürüyor arada oluyor normal mi Genişletmek için tıkla... Aynı haftalar da ilk defa bana da olmuştu doktora sordum normal demişti korkmayın inatçı geçmeyen ağrı ve kanama olmadığı sürece
Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 1.886 416 38 25 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #5 sadolinda .!.: İyice yerleşiyor ve rahim duvarı genişlemeye başlıyor Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi çok teşekkür ederim böyle biraz canımı acıtıyor merak ettim sürekli değil de arada bi oluyor
sadolinda .!.: İyice yerleşiyor ve rahim duvarı genişlemeye başlıyor Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi çok teşekkür ederim böyle biraz canımı acıtıyor merak ettim sürekli değil de arada bi oluyor
Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 1.886 416 38 25 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #6 Berfin0 .!.: Aynı haftalar da ilk defa bana da olmuştu doktora sordum normal demişti korkmayın inatçı geçmeyen ağrı ve kanama olmadığı sürece Genişletmek için tıkla... dün akşam uzanırken 10 dakika aralarla 5 6 kere oldu canımı da acıttı ama dediğim gibi 2 3 saniye sürüyor sonra geçiyor
Berfin0 .!.: Aynı haftalar da ilk defa bana da olmuştu doktora sordum normal demişti korkmayın inatçı geçmeyen ağrı ve kanama olmadığı sürece Genişletmek için tıkla... dün akşam uzanırken 10 dakika aralarla 5 6 kere oldu canımı da acıttı ama dediğim gibi 2 3 saniye sürüyor sonra geçiyor
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 1.411 426 73 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #7 Zeytincii .!.: dün akşam uzanırken 10 dakika aralarla 5 6 kere oldu canımı da acıttı ama dediğim gibi 2 3 saniye sürüyor sonra geçiyor Genişletmek için tıkla... Çok aklınıza takılıyorsa bi doktora gidin idrar tahlili yapsın enfeksiyondan da olabilir rahim büyüyüp bebeğin yerleşmesinden de
Zeytincii .!.: dün akşam uzanırken 10 dakika aralarla 5 6 kere oldu canımı da acıttı ama dediğim gibi 2 3 saniye sürüyor sonra geçiyor Genişletmek için tıkla... Çok aklınıza takılıyorsa bi doktora gidin idrar tahlili yapsın enfeksiyondan da olabilir rahim büyüyüp bebeğin yerleşmesinden de
Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 1.886 416 38 25 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #8 Berfin0 .!.: Çok aklınıza takılıyorsa bi doktora gidin idrar tahlili yapsın enfeksiyondan da olabilir rahim büyüyüp bebeğin yerleşmesinden de Genişletmek için tıkla... Yarın idrar ve kan tahlili verecektim zaten enfeksiyon değil ya çok idrar yolu enfeksiyonu oldum hiç böyle batma yaşamamıştım bebekten olabilir
Berfin0 .!.: Çok aklınıza takılıyorsa bi doktora gidin idrar tahlili yapsın enfeksiyondan da olabilir rahim büyüyüp bebeğin yerleşmesinden de Genişletmek için tıkla... Yarın idrar ve kan tahlili verecektim zaten enfeksiyon değil ya çok idrar yolu enfeksiyonu oldum hiç böyle batma yaşamamıştım bebekten olabilir
sadolinda Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Mart 2023 2.790 2.568 63 31 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #9 Zeytincii .!.: Gerçekten mi çok teşekkür ederim böyle biraz canımı acıtıyor merak ettim sürekli değil de arada bi oluyor Genişletmek için tıkla... O haftalarda hapşırırınca falan bıçak saplanmış gibi olurdu bende de
Zeytincii .!.: Gerçekten mi çok teşekkür ederim böyle biraz canımı acıtıyor merak ettim sürekli değil de arada bi oluyor Genişletmek için tıkla... O haftalarda hapşırırınca falan bıçak saplanmış gibi olurdu bende de
Zeytincii Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 1.886 416 38 25 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #10 sadolinda .!.: O haftalarda hapşırırınca falan bıçak saplanmış gibi olurdu bende de Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
sadolinda .!.: O haftalarda hapşırırınca falan bıçak saplanmış gibi olurdu bende de Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
A Anksiyeteli Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 2.521 1.815 83 39 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeytincii #11 Enfeksiyonlar da batma hissi yapar ama ilk trimester.da batma hisleri normal. Şiddetli bıçak saplanması gibi olmadığı sürece korkmayın.
Enfeksiyonlar da batma hissi yapar ama ilk trimester.da batma hisleri normal. Şiddetli bıçak saplanması gibi olmadığı sürece korkmayın.