GEBELİKTE SON 3 AYINA GİREN ANNELER

su gibi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
904
258
MERHABA ANNELER :nazar::nazar::nazar:
MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZA AZ KALDI...
KAÇINCI HAFTADAYIZ KAÇ KİLO ALDIK BEBEKLERİMİZ KAÇ KİLO..
BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞALIM

32+4 üm canım en son 28 şubatta kontrole gitmiştim bebiş 1690 gr dı bende toplamda 10 kilo almıştım..ama günden güne karnım kocamanlaşıyor tabi :anneadayı::nazar::emir_bebek:

ben de kilo almadım ama doktor çok kızdı manken anne olmana gerek yok dedi ve 6 tane ilaç sayesinde sonuç 12 13 kilo

canım benim boy 170 hamile kalmadan önceki kilomda 68 di ama ..aslında doktor bana 20 ye kadar yolun var demişti :)..bebek gelişimnde sıkıntı olmadığı sürece çok yada az kilo almışız önemi yok sanki..hayırlısı bakalım

canım benim boy 170 hamile kalmadan önceki kilomda 68 di ama ..aslında doktor bana 20 ye kadar yolun var demişti :)..bebek gelişimnde sıkıntı olmadığı sürece çok yada az kilo almışız önemi yok sanki..hayırlısı bakalım
benim oğlum da çok ufaktı
zaten kiloya takılmam ben
50 ile başladım

Bünyem kilo almaya meyilli bakalım bundan sonrasında nasıl olacağım, teşekkürler sizinki de sağlıkla doğsun inşallah :anneadayı:

35+2 deyiz.56 kiloyla hamile kaldım.Geçen kontrolde 67 dim.Bu hafta rahat 68 olmuşumdur.Toplamda 12 kadar kilo aldım.

29+6 dayız 7 kılo aldım bebısım 14 subatta 1050 gr idi doktor gayet ıyı normal olması gereken son ıkı ayda alırısın dedı bakalım hayırlısı...

28+1 deyım 12 kılo aldım:)bebek 1200 gr bebegın ağırlığı 2 3 hafta onden gıdıyormus muthıs bel agrılarımvar mıdemde yanma cok rahat bırhamılelık gecırmıstım takı 3. trimestra kadar:)

X