Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo almamışın ki kuzum32+4 üm canım en son 28 şubatta kontrole gitmiştim bebiş 1690 gr dı bende toplamda 10 kilo almıştım..ama günden güne karnım kocamanlaşıyor tabi
kilo almamışın ki kuzum
ben de kilo almadım ama doktor çok kızdı manken anne olmana gerek yok dedi ve 6 tane ilaç sayesinde sonuç 12 13 kiloevet biraz kilo almam az oldu gibi.belki son 2 ay alırım belli olmaz ..ama bebiş iyi buna şükür :)
ben de kilo almadım ama doktor çok kızdı manken anne olmana gerek yok dedi ve 6 tane ilaç sayesinde sonuç 12 13 kilo
benim oğlum da çok ufaktıcanım benim boy 170 hamile kalmadan önceki kilomda 68 di ama ..aslında doktor bana 20 ye kadar yolun var demişti :)..bebek gelişimnde sıkıntı olmadığı sürece çok yada az kilo almışız önemi yok sanki..hayırlısı bakalım
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etin tatlım24. haftadayım ve 7 kilo almış durumdayım
dualarım sizinle tatlişkolar
NASIL GİDİYORUZ :)TESEKKUR EDERIZ
iyi çok şükür de yavaş yavaş ayakta şişlikler belde ağrılar başladı bakalım hayırlısı.....NASIL GİDİYORUZ :)
SORMA YA AYNISI BENDE DE VARiyi çok şükür de yavaş yavaş ayakta şişlikler belde ağrılar başladı bakalım hayırlısı.....
bacaklarımda agrı yok sukur 20 martta 32.hafta doluyor bakalım doktor rapor verırse calısmaya devam...SORMA YA AYNISI BENDE DE VAR
AMA BACAK AĞRISI ÇOK PİS