Gebelikte son haftalar

Canım ben doğum yaptim bebeğim yakında maşallah 8 aylık olacak :) seni cok iyi anlıyorum ama korkma kendimi boşuna germişim diyorum şimdi, doğum yapmak öyle doğal bir süreç ki akışına bırakmak gerekiyor kac haftalik:) sormak istediğin merak ettiğin bir şeyler varsa yardımcı olmak isterim seve seve :)
Teşekkür ederim çok sağol
35 in içindeyiz . Rahat geçiyor şimdilik.Sancıdan korkmuyorum aslında araştırdım. Adet gibi . Zaten dayanırız, allah gücünü veriyor . Benim korktuğum, doğum anı. Yani doğum esnasında ıkınmayı nefesi doğru anda nasıl yapacağım , biraz becerememe korkusu var

Teşekkür ederim çok sağol
35 in içindeyiz . Rahat geçiyor şimdilik.Sancıdan korkmuyorum aslında araştırdım. Adet gibi . Zaten dayanırız, allah gücünü veriyor . Benim korktuğum, doğum anı. Yani doğum esnasında ıkınmayı nefesi doğru anda nasıl yapacağım , biraz becerememe korkusu var
Öncelikle Allah sağlıkla kavuşmayı nasıl etsin. O kadar video izledim nefes egzersizi yaptım ama o ıkınma anı tamamen unuttun h8c bir şey gelmedi aklıma zaten devamlı ıkınmıyorsun doktor sancin gelince ikin tüm gücünle diyor sancı kesilince güç topluyorsun ben 5. Ikinmamda dogurdum:) aslında daha cabuk olabilirdi hani ıkınıyorsun ve nefesin bitiyor duruyorsun ya işte o noktada 10 saniye kadar ıkınmaya devam edebilirsen bebiş geliyor :) evet kolay değil ama doğdugu an dünyaya yeniden gelmeyi yaşıyor insan tam manasıyla böyle bir rahatlama böyle bir hafiflik böyle bir bulut üstünde olma hali insan başka şekilde yaşayamaz herhalde harika bir şey ve doğduğu an kucağına verilmesi anında emzirmek müthiş duygular . Yalniz sana bir tavsiyem olacak şansın varsa epidural al. Benim doktorum çok iyiydi onun önerisiyle bana epidural yapıldı ama ara dönemde sancımin seviyesini aşağıya düşürecek kadar epidural verdirdi ve etkisi geçmişti ben doguma girdigimde. Neden al diyosun dersen açılma evresinde sancıyla bedenim yorulmadi doğuma girdiğimde yorgun bir halde değildim bence bu çok önemli tüm enerjimi doğuma harcadım.

Back