- 23 Nisan 2021
- 526
- 331
- 53
- 34
- Konu Sahibi -mathilda-
-
Eşim laftan anlayan biri değil maalesef defalarca anlatmama güzel güzel açıklamama rağmen eleştirildiği anda direk inkar edip bahaneler üretip bağırmaya başlıyor. Kendisi biraz düşük zekalı yani başka türlü anlatamayacağım İçin böyle söylüyorum. Yönlendirilmeye ve kontrol edilmeye muhtaç biri kontrol edilmediğinde saçmasapan şeyler yapıyor size şöyle açıklayayım her arabayı ona verdiğimde bir yerini vurur veya ben olmasam ev Barak yanar vs. Anlatabildim umarım. Pek beyni çalışan dikkatli idrak yeteneği olan biri değil ben bunları evlendikten çok sonra anladım. Yaşanan birkaç olay sonucunda. Buradan da anlayabileceğiniz gibi kendini kontrol etmeyi bırakın adeta bir çocuk gibi benim ona annelik etmem getekiyor. Herhangi bir olgunluk yok. Bu hamilelik sürecimde de geçerli yani hiç hamileymişim gibi davranmıyor bana yaptığı davranışların neden olabileceği sonuçları düşünmüyor çocuk gibi kendisi ilgi bekliyor bağırıp çağırıyor vs o kadar üzgünüm ki karmakarışık yazdım. Anlayışınıza sığınıyorumEşiniz neden böyle davranıyor? Bir nedeni var mı durduk yere tartışma ortamı olmaz. Hamilelikte hassas olunuyor. Eşinizle kavga ortamı olmadığı zamanda konuşsaniz hamileyim hassas bir dönem tartışma olmasını istemiyorum dikkat etsek deseniz güzel bir şekilde değişiklik olur mu? Kendinizi sıkmayın sürekli oluyorsa da takmayın bebeğiniz ister istemez etkilenir. Bebeğinize de kendinize de zarar vermeyin piskolojik olarak yıpranırsiniz.
Bunu anlamisizsiniz madem farkindasiniz böyle bir eşim var ise bebek için acele etmezdim ben tabiki siz neden düşündünüz yanlış anlamazsınız tabiki?Eşim laftan anlayan biri değil maalesef defalarca anlatmama güzel güzel açıklamama rağmen eleştirildiği anda direk inkar edip bahaneler üretip bağırmaya başlıyor. Kendisi biraz düşük zekalı yani başka türlü anlatamayacağım İçin böyle söylüyorum. Yönlendirilmeye ve kontrol edilmeye muhtaç biri kontrol edilmediğinde saçmasapan şeyler yapıyor size şöyle açıklayayım her arabayı ona verdiğimde bir yerini vurur veya ben olmasam ev Barak yanar vs. Anlatabildim umarım. Pek beyni çalışan dikkatli idrak yeteneği olan biri değil ben bunları evlendikten çok sonra anladım. Yaşanan birkaç olay sonucunda. Buradan da anlayabileceğiniz gibi kendini kontrol etmeyi bırakın adeta bir çocuk gibi benim ona annelik etmem getekiyor. Herhangi bir olgunluk yok. Bu hamilelik sürecimde de geçerli yani hiç hamileymişim gibi davranmıyor bana yaptığı davranışların neden olabileceği sonuçları düşünmüyor çocuk gibi kendisi ilgi bekliyor bağırıp çağırıyor vs o kadar üzgünüm ki karmakarışık yazdım. Anlayışınıza sığınıyorum
eşim çocuk beyni taşıdığı İçin
Kendisi biraz düşük zekalı
Yönlendirilmeye ve kontrol edilmeye muhtaç biri
kontrol edilmediğinde saçmasapan şeyler yapıyor
Pek beyni çalışan dikkatli idrak yeteneği olan biri değil
kendini kontrol etmeyi bırakın adeta bir çocuk gibi benim ona annelik etmem getekiyor.
çocuk gibi kendisi ilgi bekliyor bağırıp çağırıyor vs
Ben düşüncelerimi yazayım eşinizin bi tedavi alması şart bi doktor kontrolünden geçsin olmadı ilaç kullansın madem böyle huyları var çünkü sağlıklı bir birey olarak senin hamile olduğunu bildiği halde bukadr üstüne varmaz ha bebeği istemiyorsa olabilir sana başka nasıl yardımcı olayım sen böyle hem bebeğe hemde kendine zarar verirsin Allah korusun erken doğum da olurEşim laftan anlayan biri değil maalesef defalarca anlatmama güzel güzel açıklamama rağmen eleştirildiği anda direk inkar edip bahaneler üretip bağırmaya başlıyor. Kendisi biraz düşük zekalı yani başka türlü anlatamayacağım İçin böyle söylüyorum. Yönlendirilmeye ve kontrol edilmeye muhtaç biri kontrol edilmediğinde saçmasapan şeyler yapıyor size şöyle açıklayayım her arabayı ona verdiğimde bir yerini vurur veya ben olmasam ev Barak yanar vs. Anlatabildim umarım. Pek beyni çalışan dikkatli idrak yeteneği olan biri değil ben bunları evlendikten çok sonra anladım. Yaşanan birkaç olay sonucunda. Buradan da anlayabileceğiniz gibi kendini kontrol etmeyi bırakın adeta bir çocuk gibi benim ona annelik etmem getekiyor. Herhangi bir olgunluk yok. Bu hamilelik sürecimde de geçerli yani hiç hamileymişim gibi davranmıyor bana yaptığı davranışların neden olabileceği sonuçları düşünmüyor çocuk gibi kendisi ilgi bekliyor bağırıp çağırıyor vs o kadar üzgünüm ki karmakarışık yazdım. Anlayışınıza sığınıyorum
Stresi sigarayı bırakır gibi bırakmanız gerekiyor. Kimse sizden ve bebeğinizden değerli değil. Hamileliğinizi bir süreç olarak düşünün ve eşinizi bu süreçte görmemezlikten gelin. Doğumdan sonra da bakarsınız bir çaresine. Naçizane tavsiyem budurArkadaşlar merhaba hamileyim ancak eşim çocuk beyni taşıdığı İçin aşırı anlayışsız ve sinirli defalarca gebelikte maruz kaldığım stresin bebeğime zarar vereceğini anlatmama rağmen anlamıyor. Hala bana bağırmaya gergin ortam yaratmaya devam ediyor. Ben de elimde olmadan isyan eder şekilde bağırma ağlama krizlerine giriyorum. Bu defalarca oldu. Çok korkuyorum arkadaşlar bebeğime zararı oluyor diye. Böyle süreçler yaşayanlar ve bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var mı ne olur bana yardım edin. Korkulardan ve anlayışsızlıklardan yoruldum artık
Bu soruya verebilecek bir cevabım yok ne desem aptal konumuna düşeceğimi biliyorum. Hata ettim farkındayımBunu anlamisizsiniz madem farkindasiniz böyle bir eşim var ise bebek için acele etmezdim ben tabiki siz neden düşündünüz yanlış anlamazsınız tabiki?
Bu hormonlarla duygularla başarabilir miyim canım. 24. Haftanın içindeyim ilk yarısı hep böyle üzüntülerle sinir krizleriyle geçti. Bundan sonra başarabilir miyimStresi sigarayı bırakır gibi bırakmanız gerekiyor. Kimse sizden ve bebeğinizden değerli değil. Hamileliğinizi bir süreç olarak düşünün ve eşinizi bu süreçte görmemezlikten gelin. Doğumdan sonra da bakarsınız bir çaresine. Naçizane tavsiyem budur
Ben değişmesinden umudu olan insanlarla uğraşma taraftarıyım. O zaman konuşur, tartışır, ağlar, kendimi anlatmaya çalışırım. Ama değişme umudu yoksa kendi halinde bırakırım. Uğraşmam. Çünkü faydası olmaz. Siz de öyle düşünün. Bebeğinizi düşünün.Bu hormonlarla duygularla başarabilir miyim canım. 24. Haftanın içindeyim ilk yarısı hep böyle üzüntülerle sinir krizleriyle geçti. Bundan sonra başarabilir miyimya o kadar kötüyüm ki burda beni anlayan anlayış gösteren birilerini gördüğüm an bile ağlamaya başlıyorum. Çok yalnızım…anlayışa, olgunluğa bir kere olsun idare edilmeye çok muhtacım
Ne demek istediğinizi anladım. Üzülmeyin bosverin takmayin o zman. Gerçekten ilk başlarda zor olur ama takmamayi da öğrenirsin. Bebeğine odaklan cnm hayırlı saglikli bir sekilde doğmasını beklersinBu soruya verebilecek bir cevabım yok ne desem aptal konumuna düşeceğimi biliyorum. Hata ettim farkındayım
Neden böyle bir adamdan çocuk yaptın ?Arkadaşlar merhaba hamileyim ancak eşim çocuk beyni taşıdığı İçin aşırı anlayışsız ve sinirli defalarca gebelikte maruz kaldığım stresin bebeğime zarar vereceğini anlatmama rağmen anlamıyor. Hala bana bağırmaya gergin ortam yaratmaya devam ediyor. Ben de elimde olmadan isyan eder şekilde bağırma ağlama krizlerine giriyorum. Bu defalarca oldu. Çok korkuyorum arkadaşlar bebeğime zararı oluyor diye. Böyle süreçler yaşayanlar ve bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var mı ne olur bana yardım edin. Korkulardan ve anlayışsızlıklardan yoruldum artık
İşte ben de şuanda o yüzden ağlıyorum ya bebeğime geri dönülmez zararlar verdiyse bu yaşadığım stresler bunalımlar. Çok korkuyorum.Ben değişmesinden umudu olan insanlarla uğraşma taraftarıyım. O zaman konuşur, tartışır, ağlar, kendimi anlatmaya çalışırım. Ama değişme umudu yoksa kendi halinde bırakırım. Uğraşmam. Çünkü faydası olmaz. Siz de öyle düşünün. Bebeğinizi düşünün.
Geçen gün doktor bir arkadaşa sigarayı gebelikte bırakma ile ilgili bir şey sordum. Bana şöyle dedi. “Eğer sigarayı tamamen bırakmak seni strese sokacaksa günde 3-5 tane içebilirsin. Yaşayacağın stres bebeğe daha çok zarar verir.” Gerisini siz düşünün.
Zararın neresinden dönülürse kardır matildaİşte ben de şuanda o yüzden ağlıyorum ya bebeğime geri dönülmez zararlar verdiyse bu yaşadığım stresler bunalımlar. Çok korkuyorum.
Böyle bir adamdan neden çocuk yaptınız ki , doğunca düzelmeyecek küçücük bebek de bu davranışlara maruz kalacakArkadaşlar merhaba hamileyim ancak eşim çocuk beyni taşıdığı İçin aşırı anlayışsız ve sinirli defalarca gebelikte maruz kaldığım stresin bebeğime zarar vereceğini anlatmama rağmen anlamıyor. Hala bana bağırmaya gergin ortam yaratmaya devam ediyor. Ben de elimde olmadan isyan eder şekilde bağırma ağlama krizlerine giriyorum. Bu defalarca oldu. Çok korkuyorum arkadaşlar bebeğime zararı oluyor diye. Böyle süreçler yaşayanlar ve bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var mı ne olur bana yardım edin. Korkulardan ve anlayışsızlıklardan yoruldum artık
Yani üzgünüm ama bile bile lades demişsiniz , akıl sağlığı veya zeka düzeyi yerinden olmayan bir adamdan çocuk yapma hevesi niye. Eğer genetik bir şeyse çocuğa da geçerEşim laftan anlayan biri değil maalesef defalarca anlatmama güzel güzel açıklamama rağmen eleştirildiği anda direk inkar edip bahaneler üretip bağırmaya başlıyor. Kendisi biraz düşük zekalı yani başka türlü anlatamayacağım İçin böyle söylüyorum. Yönlendirilmeye ve kontrol edilmeye muhtaç biri kontrol edilmediğinde saçmasapan şeyler yapıyor size şöyle açıklayayım her arabayı ona verdiğimde bir yerini vurur veya ben olmasam ev Barak yanar vs. Anlatabildim umarım. Pek beyni çalışan dikkatli idrak yeteneği olan biri değil ben bunları evlendikten çok sonra anladım. Yaşanan birkaç olay sonucunda. Buradan da anlayabileceğiniz gibi kendini kontrol etmeyi bırakın adeta bir çocuk gibi benim ona annelik etmem getekiyor. Herhangi bir olgunluk yok. Bu hamilelik sürecimde de geçerli yani hiç hamileymişim gibi davranmıyor bana yaptığı davranışların neden olabileceği sonuçları düşünmüyor çocuk gibi kendisi ilgi bekliyor bağırıp çağırıyor vs o kadar üzgünüm ki karmakarışık yazdım. Anlayışınıza sığınıyorum
Siz olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz , geri dönülmez zararı siz böyle bir baba bularak vermişsiniz çocuğunuza hem de bilerek. Doğumdan sonrası daha kötü hiç olmazsa şu an rahminiz de çocuk . Ama doğunca eşinizin tüm kötü davranışlarınıza direk maruz kalacak. Eşiniz anlatığınız gibiyse , bence sizin psikolojik yardıma ihtiyacınız var. Bu zeka geriliği olan adam nasıl ev gecindirecek , çocukla ilgilenecekİşte ben de şuanda o yüzden ağlıyorum ya bebeğime geri dönülmez zararlar verdiyse bu yaşadığım stresler bunalımlar. Çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?