Gebelikte su gelemesi???

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
kizlar 21 haftalik hamileyim ve ic.camasirim surekli islak renksiz ve kokusuz şekilde bir yerde ras geldim bebegkn suyu ola bilir diye sizce ola bilirmi en son pazar gittim doktora ve suyuna da bakmisti iyi demisti ama iki gündür de akintim var anlamadım ben nediir bu

o bende de var akıntı olarak geliyo kokusuz renksiz temiz gibi. Ama bende doktoruma sorduğumda normal bu tü akıntılar yeterki kokulu olmasın demişti. Üşütmemeye gayret göster demişti. bende ctesi doktordan geldim bunları söyledi merak etmeyin rahim genişliyo normal bu akıntılar :) Allah sağlıkla kavuşmamızı nasib etsin inşallah

en basından beri böyle degılmı? yanı akıntı hamılelıkte artıyor diye biliyorum, bende de cok arttı doktorum normal dedi. camasır sureklı ıslak gıbı hıssedıyorum. sık sık ped degıstır camasır degıstır dedı dr. bır de netten okumuştum, rahmi korumak ıcın vajen enfeksiyonundan korumak ıcınmıs o akıntı.. ama sonradan başladıysa onu bılemem?

Senin gibi olan arkadaslar var dr a gittiler sorn cikmadi ama bunu söyle anlayabilirsin eczanede,suyunmu degilmi bunu anlayabilmek için petler satılıyomuş eczaneden hemen al bitane takip et suyun olma ihtimalide var tabiki inşallh bi sorn yoktur bi dene istersen dr a gitmeden once

sagolin kizlar icimi rahatlattiniz valla almanyada o pedlerden varmi bilmiyorum sormam lazim varsa kesin alirim. Benim aslinda hep akintim olurdu ama böyle berrak olnazdi ve bu kdr cok olmazdi o yuzden korktum randevum doktorda 3 hafta sonra mecbur bekleyecem veya hastaneye gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…