Gebelikte sürekli kanama

busra1tan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
3.952
5.382
158
İstanbul
Arkadaşlar gebeliği boyunca sürekli kanama gören oldu mu? İlk 6 haftalıkken oldu. Sonra 13te oldu. 15. Haftaya girdim, dün sabah yine çamaşırıma kahverengi kanama gelmiş. Her akşam progestan atıyorum fitil olarak. Sabah kalktığımda kahverengi gelmişti. Anlamıyorum neden olduğunu. Doktor rahim ağzından gelmiş olabilir diyor. Bu bir sebebe bağlanmaz mı? Sağlıklı ilerleyeceğine dair umudum bitiyor böyle oldukça. 13 hafta kanamamda doktor alttan ultrasonla bakmıştı.hani diyorum yara kist polip benzeri birşeyler olsa görmez miydi??? Bana hiç bunlar var demedi. İkinci gebeliğim bu. İlkinde hiç böyle bir şey görmedim. Durup durup kanama da neyin nesi. Yaşayan bilen varsa yazsın lütfen.

Progestan iğne kullanmiştik daha etkili diye biliyorum. Kanamali olarak doğuma kadar kanamasi devam eden vakalar okudum burda. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Progestan iğne kullanmiştik daha etkili diye biliyorum. Kanamali olarak doğuma kadar kanamasi devam eden vakalar okudum burda. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Amin inşallah benim de öyle olur. İğneyi bi kere vuruldum geçen hafta.

Ben de 15 haftalik hamileyim 2gun once kirmizi kanama oldu sonra kahverenginkucuk lekeler oldu dünden beri progestan kullaniyorum bana da nedenini söylemiyorlar anlayamıyorlar bebekte her şey normal bilemiyorum. Inşallah bir şey çıkmaz.

Durumumuz aynı. Ama sordum buralarda doğum yapan bayanlara. Gebelikte kanamalar yaşayıp sağlıkla doğum yapan çok kişi var :)

Kahverengi ise biriken kan gelmiştir. Benim 6 da oldu sonra 11 de oldu 11 de bildğin işiyor gibi kanamam oldu benim. 4 gün sürdü 24 gün kahverengi devam etti. Doktorum kajverengi olunca korkma biriken kan geliyordur dedi. Ben o dönem kendimi çok yormuştum.

Aslında 6. Haftadaki pembeydi.o ilişki sonrası oldu. 13 haftada kırmızı kendiliğinden geldi. Diğerleri hep kahverengi.

10 haftada kanamam olmuştu hafif doktora gittim hemen bebeğimin kalbi durmuş ihmal etmeyin sakın bu tür kanamalarda

Benim 6. Haftadan beri kahverengi nokta nokta lekelenmelerim oluyor kesenin etrafında kan pıhtısı varmış doktor vücut onun birazını emecek birazını dışarı atacak kalp atışı iyi endişelenme dedi 2.kutu progestana geçtim hala devam ediyor endişeliyim ama doktor bebeğin sağlıklı dinlen kendini yorma diyor bakalım

Bence bir sorun olmayacak çünkü bendeki kanamalar durdu. Gayet sağlıklı ilerliyor çok şükür. İnşallah senin de öyle olacak :))

Kizlar merhabalar. Buhun sabah peceteye kirmiziya yakin kanamam geldi. Gebeligin 5. Haftasina girdim doktorumla konsutum progestan kullanmaya devam et dedi. Buhun de pruluton ignem vurulacak. Korkuyorum birsey olur diye ilk gebeligimde kalbi durmustu 6. Haftada

Genetik test yaptırdınız mi kan pıhtılaşması falan olabilir

Sonucu başka doktora da gösterin bazı doktorlar 1 genetik bozukluk olunca onemsemiyolar illa 3 4 düşük olacak ki iğneye başlasın
Pruluton ve progestan kullaniyorum doktorum onlara da basladi ama bugun boyle olunca korktum iste hatta bugun igne gunum suan kesildi kanamam ama insan korkuyor iste

Pruluton ve progestan kullaniyorum doktorum onlara da basladi ama bugun boyle olunca korktum iste hatta bugun igne gunum suan kesildi kanamam ama insan korkuyor iste
Tabi korkarsın seni çok iyi anlıyorum içini ferah tut yat dinlen canım inşallah Allahın izniyle birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…