• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte süt ürünleri

elifhalil

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
37
0
6
30
Merhaba herkese. Kafamın karışık oldugu bir konu var arkadaslar yardımcı olursanız sevinirm. Gebelikte beslenme cok önemli dikkat de ediyorum gennel olarak. Ev yoğurdu ve ev yoğurdundan yapılmışürünler tüketiyor musunuz? Kimi pastörize olmalı diyor kimi de pişmiş sütten ev ürünleri de kullanılabilir diyor. Siz ne kullanıyorusnuz?

Merhaba herkese. Kafamın karışık oldugu bir konu var arkadaslar yardımcı olursanız sevinirm. Gebelikte beslenme cok önemli dikkat de ediyorum gennel olarak. Ev yoğurdu ve ev yoğurdundan yapılmışürünler tüketiyor musunuz? Kimi pastörize olmalı diyor kimi de pişmiş sütten ev ürünleri de kullanılabilir diyor. Siz ne kullanıyorusnuz?
Ben kullandım da yedim de :) hazır yoğurt yiyemezdim zaten.Ev yoğurdu peynirleri gayette tükettim 😬

gebeliğim boyunca ev yoğurdu yedim. komsumuz süt sağıp getirdi, biz yoğurt yapıp yedik 😂😂

direkt sütü tüketmeniz istenmiyor ama sütten yapılan yoğurt, peynir, terayağı vs tüketilebilir. aklıma geldi benim tereyağımı da annem yapıp gönderdi 😂

Back
X