canım gittim profösöre dediki bebeğin iyi sağlıklı ama kilo alma problemi var ve suyun az dedi sınırın altında değil ama az dedi peki bu saaten sonra yükselirmi dedim yükselmez dedi sezeryan önerdi 36 haftada fazla uzatma yap dedi senin içinde bebk içinde iyi olur dedi
canim 36. Hafta cok erken degil mi? Bence sen sik sik git kontrol ettir. Sorun yoksa bebegin beslenmesinde vs neden 36 da sezeryan olasin ki?
Bence sen kendine iyice bak. Yemene icmene dikkat et. Bol sut ic. Ben gunluk 1 ltye cikardim sutu.
Su ne kadar iciyorsun?
canim bol su ic. benimki 1 haftada duzedldi ama suyu abartmistim.10 lt falan icmistim. 4-5 lt yeterli. baska yapabilecegin bir sey yok canim.
bende yarin tam 23 haftalik olucam insallah. doktorum suyumun azcik azaldigini soyledi. bol bol su iciyorum, daha ne yapabilirim acaba. daha yolun yarisindayim, Rabbim melegimizi bize bagislasin insallah.
wanna suyunu artır ama yudum yudum iç direk içilen su bebeğe pek etkisi yokmuş yudum yudum içmek ve oturarak içmek en iyisiymiş
bol su ve sola yatış iyi gelecektir
merhaba kızlar Allaha şükür ben doğum yaptım 35 haftalık mecburi bebeğimin kalp atışları düşüyodu doktorum alalım dedi bebeğim 9 gün küvezde kaldı 2200 doğdu şuan sağlığı çok iyi şükürler olsun kilo aldırmaya çalışıyorum sizde bol bol sıvı tüketin
merhaba kızlar Allaha şükür ben doğum yaptım 35 haftalık mecburi bebeğimin kalp atışları düşüyodu doktorum alalım dedi bebeğim 9 gün küvezde kaldı 2200 doğdu şuan sağlığı çok iyi şükürler olsun kilo aldırmaya çalışıyorum sizde bol bol sıvı tüketin
ben de dün gittim dr.a 31+5 günlüğüm suyum alt sınırdaymış takibe alalım dedi.Bebeğimin kilosu normalmiş 2032 gr. Hatta 1 hafta öndeyiz. Ama internetten okudukça daha çok korkmaya başladım kordon dolanması erken doğum felan. Su içmekle artmaz sıvı dedi dr ama ben yine de içmeye çalışyorum. Çok da fazla araştırmak da insanın moralini bozuyo en iyisi doktorlarımıza güvenmek.
slmm benimde hep iki hafta önde giden bebeğim son 1 aydır 2 hafta geriye düştü hatta geçen hafta 37. haftada kilo almamış olsaydı erken doğuma giricektim ama geçen hafta 250 gr almış suyumda normale dönmüş dinlenerek geçirdim ilk gittiğim dr takmıştı yemeğe 17 kilo almama rağmen kızıyodu bana fazla yeme diye şimdi dr değiştirdim bende kilo alıyorum bebeğimde bazılarınıza tatlı yiyin demişler benimki kesin yasaklıyordu su içmende suyunun artmasına etkisi olmaz diyodu bende bol bol fındık badem kara üzüm yedim bebeğimin kilosu arttı biraz
benim de suyum azalmış,28+5 teyim, napacağımı bilemiyorum :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?