Gebelikte suyu azalmış ve bebeği gelişiminde geri olanlar

canim 36. hafta cok erken degil mi? bence sen sik sik git kontrol ettir. sorun yoksa bebegin beslenmesinde vs neden 36 da sezeryan olasin ki?

bence sen kendine iyice bak. yemene icmene dikkat et. bol sut ic. ben gunluk 1 ltye cikardim sutu.

Su ne kadar iciyorsun?

slm kızlar bendede 21.haftada sıvı azlığı başladı...apar topar hacettepede bi profa gittik çünkü bu kadar erken dönemde suyun azalması pek iyi değildi..muayenede suyumun normalden az olduğu ama risk oluşturcak düzeyde olmadığı söylendi..bu şekilde düzenli kontrollerle devam edicez dedi doktor.yapılacak herhangibir tedaviside yokmuş..birisi prof dört ayrı doktora göründüm hepside su içmekle ilgisi yok etkilemez dediler..ama ben yinede günde en az 3 litre su içiyorum..şu an 32 haftayı bitirdik..suyumda bu sürede artma olmadı ama azalmada olmadı hep sınırda devam ediyoruz..bu konuyu çok araştırdım bende bebeğin gelişiminin yavaş olucağını öğrendikten sonra beslenmeme çok dikkat ediyorum..günde 1 ltye yakın süt içiyorum..hergün iki sumurta yiyorum..ayrıca bol su içmekte bebeğe kilo aldırıyomuş..bebeğimin gelişimi allahıma şükür iyi gidiyo..31 haftalıkken 1750 gramdı..hatta ölçümleri haftasından önde çıkıyo..umarım bundan sonrasındada böyle gider...ayrıca geçen haftaki kontrorlümde dönmüştü bu konuda bi sıkıntı çıkmadı..işallah hepimiz bu zorlu dönemleri atlatıp sağsağlimö bebeklerimizi kucağımıza alırız...

canım doktorun dediyse bence hiç düşünme...36. hafta hiç erken değil..benim en çok çekindiğim şey sıvı azlığı durumunda kordon problemleri olabiliyomuş..bu yüzden risk almamak için gebelik haftası uygunsa bebeği hemen alıyo doktorlar..benimde doktorum gerekli görürse 36.haftada gönül rahatlığıyla doğururum bebeğimi..şuan için tek hedefim 36.haftaya ulaşmak..

canım bebeğin kilo alma problemi olduğu için alın diyo zaten 34 haftalığı 1948 gr çıktı günde 1.5 litre içiyom su

bende yarin tam 23 haftalik olucam insallah. doktorum suyumun azcik azaldigini soyledi. bol bol su iciyorum, daha ne yapabilirim acaba. daha yolun yarisindayim, Rabbim melegimizi bize bagislasin insallah.

canim bol su ic. benimki 1 haftada duzedldi ama suyu abartmistim.10 lt falan icmistim. 4-5 lt yeterli. baska yapabilecegin bir sey yok canim.

benim deilde bi ablamin böle bi sorunu vardi... üstelik o su kesesi patlamisti 24 haftalikken adiyamanda caresi yok diye ankara zekai tahir burak hastanesine gönderdiler onuda günde en az 3litre su iciyodu ayrica tükettigi sivilarda cabasiii......bu durumda bildigim kadariyla sürekli siviyi dengede tutmak gerekiyo....

bende yarin tam 23 haftalik olucam insallah. doktorum suyumun azcik azaldigini soyledi. bol bol su iciyorum, daha ne yapabilirim acaba. daha yolun yarisindayim, Rabbim melegimizi bize bagislasin insallah.

wanna suyunu artır ama yudum yudum iç direk içilen su bebeğe pek etkisi yokmuş yudum yudum içmek ve oturarak içmek en iyisiymiş
bol su ve sola yatış iyi gelecektir

wanna suyunu artır ama yudum yudum iç direk içilen su bebeğe pek etkisi yokmuş yudum yudum içmek ve oturarak içmek en iyisiymiş
bol su ve sola yatış iyi gelecektir

canım, bende öyle duydum. elimde su şişesi yavaş yavaş tüketiyorum. geceleride hep soluma yatıyorum. Rabbim yardımcımız olsun, hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah.

merhaba kızlar Allaha şükür ben doğum yaptım 35 haftalık mecburi bebeğimin kalp atışları düşüyodu doktorum alalım dedi bebeğim 9 gün küvezde kaldı 2200 doğdu şuan sağlığı çok iyi şükürler olsun kilo aldırmaya çalışıyorum sizde bol bol sıvı tüketin

çok sevindim geçmiş olsun ve gözün aydın allahım analı babalı büyütsün ... umarım biran önce kilo alır da annesini telaşlndırmaz..zemuszemuszemuszemus

gozun aydin canim. cok sevindim. darisi basimiza insallah.opuyorumnanaktan

ben de dün gittim dr.a 31+5 günlüğüm suyum alt sınırdaymış takibe alalım dedi.Bebeğimin kilosu normalmiş 2032 gr. Hatta 1 hafta öndeyiz. Ama internetten okudukça daha çok korkmaya başladım kordon dolanması erken doğum felan. Su içmekle artmaz sıvı dedi dr ama ben yine de içmeye çalışyorum. Çok da fazla araştırmak da insanın moralini bozuyo en iyisi doktorlarımıza güvenmek.

haklısın valla çok şey bildikçe acaba öyle mi böyle mi? diye kendimizi helak
ediyoruz bazan bilmemek daha iyi.....

Benim de aynı sorun oldu insan ister istemez kafaya takıyor. Bebeğim 2 hafta geriye düştü, aslında suyumda normal. Gelecek hafta yine gideceğim çok merak ediyorum. Son üç hafta dikkatli beslendim, bakalım faydasını görecekmiyim. Doktorum ise bebeklerin 6 aya kadar aynı büyüdüğünü ama 7.aydan itibaren genetik özelliklerin devreye girdiğini söyledi. Minyon yapısı varmış bebişimin. Özellikle kızlar hurma çok yararlı kalorili tatlılar yerine hoşaf ve meyve çok daha sağlıklı. Sabah hurma,öğlen 3 adet ceviz akşam ise meyve yiyorum. Hurma sayesinde ödemim azaldı ve bebeğe inanılmaz enerji veriyor, çok hareketlendi. Size de tavsiye ederim.

slm arkadaşlar bende bugün gitttim suyum azalmış ve bebeğim 10 gün geriden geliyo cnm çok sıkıldı küçük bi kızım olucak galiba

slmm benimde hep iki hafta önde giden bebeğim son 1 aydır 2 hafta geriye düştü hatta geçen hafta 37. haftada kilo almamış olsaydı erken doğuma giricektim ama geçen hafta 250 gr almış suyumda normale dönmüş dinlenerek geçirdim ilk gittiğim dr takmıştı yemeğe 17 kilo almama rağmen kızıyodu bana fazla yeme diye şimdi dr değiştirdim bende kilo alıyorum bebeğimde bazılarınıza tatlı yiyin demişler benimki kesin yasaklıyordu su içmende suyunun artmasına etkisi olmaz diyodu bende bol bol fındık badem kara üzüm yedim bebeğimin kilosu arttı biraz

benim de suyum azalmış,28+5 teyim, napacağımı bilemiyorum :111:

Kızlar 25+6 hamileyim ve suyum az. Siz de yaşamışsınız aynını. Çok düşükmüş. Ölçümde 80 çıktı. Ne yapacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…