Gebelikte suyun fazla olmasi!Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar merhaba 18+3 gunluk gebeyim bugun kontrolde doktor suyun biraz fazla gibi geldi dedi 3 hafta sonrada renkli ultrasona girecegim orda bir bakilsin test yaparim ona gore dedi ,korktugumu belli ettim bisey olursa falan diye kotu bisey demedim ben dedi detaylida bakilsin ona gore yol izleyelim dedi sekerli yeme dedi sadece ,kizlar ben son gebeligimde bebegimin suyu bittigi icin ölü dogdu cocugum cegerleri gelismemisti.Simdi buda fazla napicam basina boyle bisey gelen oldumu ne yaptiniz saglikla dogurdunuzmu?tecrubesi olan yazarsa cok mutlu olurum.

Su fazlalığının ilk düşündürdüğü şey gebelik şekeri. o yüzden şekerli yeme demiş zaten. Karbonhidrat, şeker ve paketli gıdalardan uzak dur, meyveleri yanında proteinle (süt, yoğurt, peynir) ye. Yürüyüş yap. Yakında detaylı ultrasonun varmış orda her şey netleşir. Hala su fazlalığı varsa belki tanı koymak için şeker yükleme testi isterler. Şeker mi var diye korkma, her 10 kadının birinde oluyor ve tedavisi de hem var hem kolay. Belki de hiçbir şey çıkmayacak. İçini ferah tut.

Allah razi olsun icimi ferahlattin ins.dediginiz gibidir bu ara biraz tatli yeme istegiyle yemistim artik dikkat edicem hayirlisi hakkimizda

Merhaba benimde 17+1 haftalık hamileyim benimde doktorum 2 gün önce gittiğim kontorlde söyledi bebeğin suyu biraz fazla gibi şekerli gıdaları biraz azalt dedi bende artık dikkat etmeye başladım beyaz ekmek te etkiliyormuş canım bilgin olsun.. Sen kahvaltı veya yemeklerden sonra kendini kötü hissediyor musun nasılsın

Resmen basim donuyo ekmek falan yiyince yeni farkettim uyku ve ates basiyo ayrica bende dikkat etmeye basladim ins.duzeliriz bir an once

Resmen basim donuyo ekmek falan yiyince yeni farkettim uyku ve ates basiyo ayrica bende dikkat etmeye basladim ins.duzeliriz bir an once
Hmm demekki aynı durumdan kaynaklı aslında acaba bunun nedeni nedir neden böyle bir daha ki randevun ne zaman bakalım su miktarına ne diyecek doktor

Canım bu durumu yaşayan havuç suyu içip bebeyinin suyu artan bir sürü insan var İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin havuç suyu kürü anını sentez denen az suyu artiriyo vaz geçmeden için bir hafta yetmez daha fazla çok bebek kurtulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…