Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar selamlar.18 haftalik hamileyim ve bugun doktor kontrolumde suyumun biraz fazla oldugunu ogrendim.yarin seker kan ve idrar tahlili istedi doktorum.korktum acikcasi,kotu bi durum mu bu.bu durumda olan arkadaslarim neler yapti soyleyebilir mi
Merak etme suyun fazla olması az olması gibi tehlikeli bir durum değil. Ama şekerle ilgili bir problem olabilir. Bu nedenle testler istemiştir doktorun.
Kizlar selamlar.18 haftalik hamileyim ve bugun doktor kontrolumde suyumun biraz fazla oldugunu ogrendim.yarin seker kan ve idrar tahlili istedi doktorum.korktum acikcasi,kotu bi durum mu bu.bu durumda olan arkadaslarim neler yapti soyleyebilir mi
Cok mu su iciyosun? Yani bunu merktan soruyorum hani icmeyince azaliyo diyolar ya. Icinde de fazla mi oluyo acaba diye bilgilenmek istedim. InsaAllah da hicbir sikintin olmadan saglikla kucagina alirsin. Ben sahsen dra gitmeye korkuyorum kotu bisy dicek diye
Canım hiç telaş yapma aynı durumu bende yaşadım. Bende 21 haftalikken suyun fazla olması sebebiyle 3 gun hastanede yattım. Sonuç çok şükür Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Hiç korkma için rahat olsun.