Senin çok daha düşükmüş. Ben de ayniyim üç kez bayilmisim sadece . Dr ne diyo bu konuda. Ne yapicaz nasıl düzelecek. Eşim de ışte demin çok kötü oldum kimseden yardım isteyemedim. Korkuyorum yavaştanCanım 6-3 6-4 çıkıyor bayılıyorum çoğu zaman. İki gebeliğimde de aynıydı durum. Az az sık sık yiyorum biraz suyu arttırıp tuzu hafif çoğalttım malesef fayda Yok. Hep yorgun ve halsizim
Bilmiyorum ki ben de anlam veremiyorum. Dr um kanı bebegimle paylaştığım için düştüğünü söylemisti. Normal dedi. Eşim ne yapmak gerek bayıldı bi iki kez dedi tuzlu ayran soda sık sık yemek ve bol su tavsiyesinde bulundu ama bi çözümü yok galiba.Ben daha başındayım ama hep 10a 5 çıkıyo. 10a4 oldumu çok sarsıyo. Büyük normal ama küçük çok düşüyo böylesini yaşayan var mıdır acaba
Gitmediğim Dr kalmadı çaresi Yok. Çok şükür bebeğe zararında Yok sadece düşüp bayılma riski var. Dr dikkat et birden ayağa kalkma sık yemek ye falan diyor sadece. Tansiyonumun düştüğünü hissettiğim zaman tuzlu ayran yapıp uzanıyorum biraz.Senin çok daha düşükmüş. Ben de ayniyim üç kez bayilmisim sadece . Dr ne diyo bu konuda. Ne yapicaz nasıl düzelecek. Eşim de ışte demin çok kötü oldum kimseden yardım isteyemedim. Korkuyorum yavaştan
Anladım. Dikkat ediyorum ona ama bende mi bi aksilik var demeye baslamistim artık. Yemek hazırlamaya gidiyorum kötü oluyorum yemek yerken kötü oluyorum durup dururken kötü oluyorum yürürken kötü oluyorum.... evden dışarı çıkamaz oldum. Elimde sürekli biseyler tirtikliyorum üç dört gündür çok sık olmaya başladı baş ağrısı da yapiyo ooff off. Rabbim bebeklerimize sahip çıksın onlar iyi sağlıklı olsunlar da cekicez biz cefasini napalimGitmediğim Dr kalmadı çaresi Yok. Çok şükür bebeğe zararında Yok sadece düşüp bayılma riski var. Dr dikkat et birden ayağa kalkma sık yemek ye falan diyor sadece. Tansiyonumun düştüğünü hissettiğim zaman tuzlu ayran yapıp uzanıyorum biraz.
İlk haftalar çok oluyor bebek büyüdükçe Allah yArdım ediyor en son 25. Haftamda bayıldım çok şükür bidaha olmadı. İlk kızımda Doğum zamanı baya enerjim gelmiştiAnladım. Dikkat ediyorum ona ama bende mi bi aksilik var demeye baslamistim artık. Yemek hazırlamaya gidiyorum kötü oluyorum yemek yerken kötü oluyorum durup dururken kötü oluyorum yürürken kötü oluyorum.... evden dışarı çıkamaz oldum. Elimde sürekli biseyler tirtikliyorum üç dört gündür çok sık olmaya başladı baş ağrısı da yapiyo ooff off. Rabbim bebeklerimize sahip çıksın onlar iyi sağlıklı olsunlar da cekicez biz cefasini napalim
İnşallah düzelir ya . Benim ilk gebeligim dolayısıyla çok tecrubesizimİlk haftalar çok oluyor bebek büyüdükçe Allah yArdım ediyor en son 25. Haftamda bayıldım çok şükür bidaha olmadı. İlk kızımda Doğum zamanı baya enerjim gelmişti
İnilh canım dikkat et kendineİnşallah düzelir ya . Benim ilk gebeligim dolayısıyla çok tecrubesizim
bencede yok. Çalışıyorum o yüzden çok zorlanıyorum. Bir de bulantılarım var yiyemiyorum o yüzden daha çok düşüyo bazen oturduğum yerden kalkamıyorum tuzlu çubuktan bezdim :)Bilmiyorum ki ben de anlam veremiyorum. Dr um kanı bebegimle paylaştığım için düştüğünü söylemisti. Normal dedi. Eşim ne yapmak gerek bayıldı bi iki kez dedi tuzlu ayran soda sık sık yemek ve bol su tavsiyesinde bulundu ama bi çözümü yok galiba.
O haftalarda ben de oyleydim canım ama Çok şükür uzun sürmedi benim bulantilar işi de bırakıp evde istirahat edince rahatlamistim bu sorunlara dek. Bu halimize şükür yine de. Rabbim olmayan her kuluna nasip etsin açısıyla tatlısıyla bu duyguları yaşamayı.bencede yok. Çalışıyorum o yüzden çok zorlanıyorum. Bir de bulantılarım var yiyemiyorum o yüzden daha çok düşüyo bazen oturduğum yerden kalkamıyorum tuzlu çubuktan bezdim :)
amin canım bende çok söylenmek istemiyorum zaten. Çok şükür halimize. Amin inşallah isteyen herkese nasip olur, bizde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah...O haftalarda ben de oyleydim canım ama Çok şükür uzun sürmedi benim bulantilar işi de bırakıp evde istirahat edince rahatlamistim bu sorunlara dek. Bu halimize şükür yine de. Rabbim olmayan her kuluna nasip etsin açısıyla tatlısıyla bu duyguları yaşamayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?