Bana vermislerdi, 11-6’nin ustunu istemiyoruz demislerdi. Ben de bebek de iyiyizKızlar merhaba benimle aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi acaba
35+5 haftalık hamileyim tansiyonum genel olarak büyük 130 ve üstüne çıkıyor ama 140 olmuyor, küçük tansiyon ise 85 88 arasında veya 80 civarında çıkıyor ama daha altını görmüyor hep bu civarda. Kardiyolojiye gitmiştim orda 16 8 çıktı tansiyonum doktor adalat crono 30 mg kullanacaksın günlük dedi ama kadın doğum da elinden geldiğince kullanma dedi şuan kullanıp kullanmamakta çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Tansiyon hastası olup hamilelikte bu ilacı kullananan var mı acaba
Kaç hafta kullandın peki ve senin tansiyonun kaç çıkıyordu aslında benim önümde Bi 2 3 hafta var ama çok kararsızım kullanmakta kadın doğum mümkün olduğunca kullanma deyinceBana vermislerdi, 11-6’nin ustunu istemiyoruz demislerdi. Ben de bebek de iyiyiz
Benim ikisi de kullan demisti. 12-7, 13-8 civari. Cok nadir 14-8 olmustuKaç hafta kullandın peki ve senin tansiyonun kaç çıkıyordu aslında benim önümde Bi 2 3 hafta var ama çok kararsızım kullanmakta kadın doğum mümkün olduğunca kullanma deyince
Anlayamadım ki genelde 14 9 u zorluyor ama iki üç defa gördüm henüz 14 9 u yani belki benimki de öyledir ama evde hep 13 8 civarında çıkıyor benimBenim tansiyonum da 14ü hatta bazen 16yı buluyor hamilelikten önce de vardı asabi tansiyon diyor doktorlar ilaç kullanmıyorum.
Genellikle doktora gittiğimde yükseliyor biraz psikolojik bi durum sizin de öyle olabilir mi?
Yaa seninki kullan demiş bak benimki iki üç defa yükseldiği halde mümkün olduğunca kullanma dedi her doktor farklı kararlar veriyor insanın kafası karışıyorBenim ikisi de kullan demisti. 12-7, 13-8 civari. Cok nadir 14-8 olmustu
Ben 14-8’le hastaneye gittigimde bebegi erkenden almaya kalkmislardiYaa seninki kullan demiş bak benimki iki üç defa yükseldiği halde mümkün olduğunca kullanma dedi her doktor farklı kararlar veriyor insanın kafası karışıyor
Ben en iyisi başka bir doktora daha gideyimBen 14-8’le hastaneye gittigimde bebegi erkenden almaya kalkmislardineyse ki gecti hepsi, darisi basiniza
Bebek zamaninda 4 kg dogdu ama bende gebelik sekeri de vardi, kontrol altina alamamistim stresten yukseliyordu. Bebek o yuzden biraz iriydiBen en iyisi başka bir doktora daha gideyimbebek kaç kilo doğdu peki benimkinin gelişimi de yavaşlamış 1 hafta geriden geliyor
MaşallahBebek zamaninda 4 kg dogdu ama bende gebelik sekeri de vardi, kontrol altina alamamistim stresten yukseliyordu. Bebek o yuzden biraz iriydi
Riske atmayin bence baska bir doktora daha gidin; adalat hamilelikte cok yuksek dozlara kadar kullanilabiliyor benim hatirladigim. Korkmayin yani icmeyeMaşallahbenim ki 35+2de 34+2 ile uyumluydu tekrar kontrole gittiğimde kaç kilo olacak çok merak ediyorum ama doktor küçük bir bebek 2800 falan doğar dedi
Tamam çok çok teşekkür ederimRiske atmayin bence baska bir doktora daha gidin; adalat hamilelikte cok yuksek dozlara kadar kullanilabiliyor benim hatirladigim. Korkmayin yani icmeye
Merhaba, gebelikte yüksek tansiyon istemeyiz. Özellikle sizin gibi son trimesterde, preeklampsi oluşmasından korkarız. O yüzden tekrar bir doktorla görüşmenizi öneririmKızlar merhaba benimle aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi acaba
35+5 haftalık hamileyim tansiyonum genel olarak büyük 130 ve üstüne çıkıyor ama 140 olmuyor, küçük tansiyon ise 85 88 arasında veya 80 civarında çıkıyor ama daha altını görmüyor hep bu civarda. Kardiyolojiye gitmiştim orda 16 8 çıktı tansiyonum doktor adalat crono 30 mg kullanacaksın günlük dedi ama kadın doğum da elinden geldiğince kullanma dedi şuan kullanıp kullanmamakta çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Tansiyon hastası olup hamilelikte bu ilacı kullananan var mı acaba
Sağlık çalışanı mısınız acabaMerhaba, gebelikte yüksek tansiyon istemeyiz. Özellikle sizin gibi son trimesterde, preeklampsi oluşmasından korkarız. O yüzden tekrar bir doktorla görüşmenizi öneririm
Gebelikte 14/9 sınırdır. İhmal etmeyin mutlaka kontrole gidin. Geçmiş olsunSağlık çalışanı mısınız acabaiki gündür kullanıyorum ilacı mecburen çünkü 14 9 ları görmeye başladım maalesef
Çok teşekkür ederimGebelikte 14/9 sınırdır. İhmal etmeyin mutlaka kontrole gidin. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?