Gebelikte tiksinme

denizyildizi3511

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2023
26
7
6
34
Hamileliğimin 6. Haftasındayım. Yemek yemek içimden gelmiyor. Çoğu şeyden tiksiniyorum. Midem bulanıyor. Benim durumumda olanlar varsa nasıl besleniyorsunuz acaba?

evet 2-3 ay sürer sonra geçiyor, kaşarlı tost çubuk kreker vb.. bol kaşar ye canım bebeğe yarıyor en azından

evet 2-3 ay sürer sonra geçiyor, kaşarlı tost çubuk kreker vb.. bol kaşar ye canım bebeğe yarıyor en azından
Kaşarlı tost bile midemi bulandırıyor canım ağır geliyor. Düşününce bile bulantı başlıyor. Kaşar yerim. Bir an önce geçse keşke. Bi yandan beslenememekte çok üzüyorr

Bebek şuan senin stoklardan yiyor merak etme vitaminsiz kalmaz, 3. Aydan sonra bi açılır iştahın kapatırsın farkı, herkes aynı kilo veriyolar ilk aylar hep

Bebek şuan senin stoklardan yiyor merak etme vitaminsiz kalmaz, 3. Aydan sonra bi açılır iştahın kapatırsın farkı, herkes aynı kilo veriyolar ilk aylar hep

İnşallah canım evet daha 3 günde 1 kilo vermişim bile. Olsun yeterki bebeğim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil zaten

Hamileliğimin 6. Haftasındayım. Yemek yemek içimden gelmiyor. Çoğu şeyden tiksiniyorum. Midem bulanıyor. Benim durumumda olanlar varsa nasıl besleniyorsunuz acaba?
Hayırlı olsun öncelikle. Arkadaş da yazmış çubuk kraker biraz olsun iyi geliyor ben baya stok yapmistim iyi geliyordu. Zorla da olsa az da olsa yemeye çalıştım. Yiyebildiğin kadar hafif şeylerden yemeye çalış çorba sebze vs. ama mutlaka da bol su iç. Bebişe hiç bisey olmaz Allahin izniyle merak etme. Genelde 12.haftadan sonra yavaş yavaş geçiyor o süreç. Sağlıklı gebelikler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…