Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar hamilelikte eşimden çok tiksinmeye uzaklasmaya başladım normalde ağzından birşey çıkarsa verse yerdim şuan mesafeli davranıyorum istemsiz midem bulanmaya başlıyor kafaya çok takıyorum ona haksızlık ettigimi düşünüyorum gebelikte bunu yaşayan var mı acaba?
Merhaba. Bende tiksinme yok ama tahammülüm az ve cinsellikten uzağım. Eşim bu kadar anlayışlı olmasa nasıl idare ederdik, bilmiyorum. Cinsellik olsa bile çok bayıldığımdan olmuyor yani. Arkadaşlarımın hamileyken çok istekli olduğunu duyunca şaşırıyorum meselaMerhaba kızlar hamilelikte eşimden çok tiksinmeye uzaklasmaya başladım normalde ağzından birşey çıkarsa verse yerdim şuan mesafeli davranıyorum istemsiz midem bulanmaya başlıyor kafaya çok takıyorum ona haksızlık ettigimi düşünüyorum gebelikte bunu yaşayan var mı acaba?
Kaç haftalıksinizMerhaba kızlar hamilelikte eşimden çok tiksinmeye uzaklasmaya başladım normalde ağzından birşey çıkarsa verse yerdim şuan mesafeli davranıyorum istemsiz midem bulanmaya başlıyor kafaya çok takıyorum ona haksızlık ettigimi düşünüyorum gebelikte bunu yaşayan var mı acaba?
Şuan 9. Haftaya giricem inşallah umarım en kısa zamanda gecerKaç haftalıksinizben de tiksinme yok ama cinsel istekte azalma oldu bariz şekilde ama zaten ilk 3 ay riskli diye ilişki olmuyordu ordan kurtardik
artık 2. trimestere geçeceğiz nasipse, değişecek mi bilmiyorum. Ama kafaya takacak birsey değil hormonal bunlar ve geçecek
![]()
Bende de olmuştu benim ilk 2 ay oluyor sonra geçmişti hormonel olarak duygu değişimi oluyor demişti doktorumMerhaba kızlar hamilelikte eşimden çok tiksinmeye uzaklasmaya başladım normalde ağzından birşey çıkarsa verse yerdim şuan mesafeli davranıyorum istemsiz midem bulanmaya başlıyor kafaya çok takıyorum ona haksızlık ettigimi düşünüyorum gebelikte bunu yaşayan var mı acaba?
İlk trimester herseyden insanın midesi bulanıyorŞuan 9. Haftaya giricem inşallah umarım en kısa zamanda gecer
Cok normal, suan onceligimiz annelige hazirlanmak o yuzden beynimiz de anne oluyor bence :)Merhaba kızlar hamilelikte eşimden çok tiksinmeye uzaklasmaya başladım normalde ağzından birşey çıkarsa verse yerdim şuan mesafeli davranıyorum istemsiz midem bulanmaya başlıyor kafaya çok takıyorum ona haksızlık ettigimi düşünüyorum gebelikte bunu yaşayan var mı acaba?