(( çok mu geciktim gerçekten yaa...senağlama
mecburen öyle yapıcam. on gün önce kartal araştırmaya dahiliyeye gittim. endokrin için önce dahiliyeye gitmek gerekiyomuş.ultrasonla bakıldı guatr yokmuş. fakat doktor t3 ve t4 testlerini istemeyi unutmuş. oyüzden işimi halledemedim.ertesi güne kaldı. zaten sordum endokrin için en az bir iki ay sonraya randevu veriyormuş orasıda.ogün rahatsızlandım kadın doğum doktoruma gittim düşük riskin var dedi bir hafta hiç kalkmadan yatmamı söyledi. bu süre içindede direk endokrin bölümüne gitmek için randevu almaya çalıştım ama alamadım. işlerim ters gitti böylelikle zaten iki ayımda dolmuş oldu.daha yeni kalktım yataktan zaten. inş. herşey yolunda gider bundan sonra..bebeğe bir zarar olmaz inş.
arkadaşlar iki aylık hamileyim benimde tsh değerim 5.67 anadolu yakasında oturuyorum ve uzun zamandır endokrin bölümüne randevu alamıyorum bir türlü. ünv.ve araştırma hastaneleri en az bir ay sonrasına randevu veriyorlar. bu konu hakkında çok konu açıldı biliyorum ama ne yapacağımı şaşırdım ve çok endişeliyim. daha fazla bekleyecek zamanım kalmadı iki ayımı doldurdum bir an önce doktora gidip tedavi görmem gerekiyor. tsh değerim çok yüksek olmadığı için dahiliye doktoruna gitmeyi düşünüyorum. benimle benzer durumda olupta dahiliyeye giden varmı? özel endokrin uzmanına gidecek durumum pek yok. lütfen fikirlerinizi yazın...bebeğime zararı olacak diye çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?