Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.345 tsh butshın kaç önemli olan o? hamileysen 2 nin altına düşmek gerekiyor
Gebelikten önce baktırdığımda normaldi.Ben gebelikten önce öğrenmiştim tiriod yüksekliğimi ilacla düşürdük gebe olunca yine bi yükselişe gecti bi sefer dr dozunu artırdı suan 2.5 filan her ay kontrole gidiyorum
Hamilelikte yüksele biliyo doktorum bana öyle demişti ilk hamileligin baslarinda 1in altina inmişti suan 2.5 filan dr bunun normal oldugnu dedi cocuk büyüyo sonuçtaGebelikten önce baktırdığımda normaldi.
Hayırlısı allahtan. İnşlalhHamilelikte yüksele biliyo doktorum bana öyle demişti ilk hamileligin baslarinda 1in altina inmişti suan 2.5 filan dr bunun normal oldugnu dedi cocuk büyüyo sonuçta
Inşallah canim ama korkacak bise yok emin ol. Yasadim yani. İlaçları kullan düzenliHayırlısı allahtan. İnşlalh
Hiç ilacım yok ki ilk kez böyle oluyorInşallah canim ama korkacak bise yok emin ol. Yasadim yani. İlaçları kullan düzenli
Doktorun yönlendirecektir seni...Hiç ilacım yok ki ilk kez böyle oluyor![]()
Doktora gitmedinmi canmHiç ilacım yok ki ilk kez böyle oluyor![]()
Perşembe gideceğim inşallahDoktora gitmedinmi canm
Ilaç verir dr benim arkadaşında hamile olunca tsh cikmis ilac kulanyoPerşembe gideceğim inşallah
Arkadaşın bebek nasıl Peki sağlık durumu iyidir inşallahIlaç verir dr benim arkadaşında hamile olunca tsh cikmis ilac kulanyo
Cok şükür iyler canim şuan 3.5 aylik değerleri iyiye gidiyoArkadaşın bebek nasıl Peki sağlık durumu iyidir inşallah![]()
Oh oh çok şükür darısı banaCok şükür iyler canim şuan 3.5 aylik değerleri iyiye gidiyo![]()
Daha hiç bir doktor görmedi. Bakalım Perşembe gideceğim. İnşallah olumlu sonuçlar olurDevlette kadın doğuma gidiyorsanız sizi muhtemelen dahiliye yönlendirecektir . Yada direk ilaç başlatabilir Çünkü tiroit bebeğin zeka gelişimini etkiliyor bir an önce ilaca başlamalısınız . Ben 8. Haftadan beri kullanıyorum tsh 2.39 çıkmıştı doktor direk başlattı