Gebelikte tiroid problemi çıkanlar bakabilir misiniz

Nurca55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
487
819
18
Kızlar cuma bhcg 16 pazartesi (dün sabah) 30 çıktı. Ama bi baktım T3’de biraz yüksek yani normal 3,70 benim 3,76
Ama TSH ve T4 normal. Bundan anlayan var mi. Böyle bir şey yaşayan var mi

tshın kaç önemli olan o? hamileysen 2 nin altına düşmek gerekiyor

Ben gebelikten önce öğrenmiştim tiriod yüksekliğimi ilacla düşürdük gebe olunca yine bi yükselişe gecti bi sefer dr dozunu artırdı suan 2.5 filan her ay kontrole gidiyorum

Ben gebelikten önce öğrenmiştim tiriod yüksekliğimi ilacla düşürdük gebe olunca yine bi yükselişe gecti bi sefer dr dozunu artırdı suan 2.5 filan her ay kontrole gidiyorum
Gebelikten önce baktırdığımda normaldi.

Gebelikten önce baktırdığımda normaldi.
Hamilelikte yüksele biliyo doktorum bana öyle demişti ilk hamileligin baslarinda 1in altina inmişti suan 2.5 filan dr bunun normal oldugnu dedi cocuk büyüyo sonuçta

Devlette kadın doğuma gidiyorsanız sizi muhtemelen dahiliye yönlendirecektir . Yada direk ilaç başlatabilir Çünkü tiroit bebeğin zeka gelişimini etkiliyor bir an önce ilaca başlamalısınız . Ben 8. Haftadan beri kullanıyorum tsh 2.39 çıkmıştı doktor direk başlattı

Devlette kadın doğuma gidiyorsanız sizi muhtemelen dahiliye yönlendirecektir . Yada direk ilaç başlatabilir Çünkü tiroit bebeğin zeka gelişimini etkiliyor bir an önce ilaca başlamalısınız . Ben 8. Haftadan beri kullanıyorum tsh 2.39 çıkmıştı doktor direk başlattı
Daha hiç bir doktor görmedi. Bakalım Perşembe gideceğim. İnşallah olumlu sonuçlar olur

Back
X