• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Tiroid yüksekliği acillllllllll

nur6060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar bugün 5 haftalık gebeyim keseyi gördük elhamdülillah doktor tsh ve serbest t4 istedi.
Tsh 2.71, T4:1.16 çıktı. Doktor tiroid bezi yavaş çalışıyor diyip ilaç yazdı. Korkuyorum kötü bir şey mi? İnternette araştırdım korktum. Değerlerim çok mu yüksek ilaçla halledilir mi? Aynı durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan oldu mu? Lütfen cevap verin lütfen

Herkesin tsh degeri oynuyor gebelikte ve hemen kontrol altina alinan bir sey. Sadece ilacinizi ac karnina ve kahvaltidan 40 dk once icin. Euthyrox yazdi degil mi?

Kızlar bugün 5 haftalık gebeyim keseyi gördük elhamdülillah doktor tsh ve serbest t4 istedi.
Tsh 2.71, T4:1.16 çıktı. Doktor tiroid bezi yavaş çalışıyor diyip ilaç yazdı. Korkuyorum kötü bir şey mi? İnternette araştırdım korktum. Değerlerim çok mu yüksek ilaçla halledilir mi? Aynı durumu yaşayıp sağlıklı doğum yapan oldu mu? Lütfen cevap verin lütfen
Değerlerin çok yüksek değil ama doktorunu dinle asla bırakma ilacını düzenli kullan arkadaşımda bu problemi vardı 1. Deneme de gebe kaldı ama malesef gebeliği sonlandı onun asla düşmüyordu ama hapa rağmen ve değeri seninkinden daha yuksekti

Kızlar benimde geçen ay tsh 3.12 çıktı levotiron 25 mg verdi dahiliye. Gebe kaldım daha dün öğrendim hatta kadın doğuma gitmedim beta hcg 2021 çıktı haftaiçi tekrar gel bakalım betana dedi sağlık ocağı. Tsh 2.20 olmuş ilacı bırak dedi.

Kızlar benimde geçen ay tsh 3.12 çıktı levotiron 25 mg verdi dahiliye. Gebe kaldım daha dün öğrendim hatta kadın doğuma gitmedim beta hcg 2021 çıktı haftaiçi tekrar gel bakalım betana dedi sağlık ocağı. Tsh 2.20 olmuş ilacı bırak dedi.
Endokrin doktoruna gorunun bana kalirsa, hemen biraktirmasi ilginc geldi bana.

Haftaya dahiliye doktorundan randevu aldım kontrole gidicem. Bugün içmedim bırak dedi diye. Hemen yükselir mi yine

Haftaya dahiliye doktorundan randevu aldım kontrole gidicem. Bugün içmedim bırak dedi diye. Hemen yükselir mi yine
2.20 düşük değil benim kadın doğum doktorum 1.80-2.00 civarında tuttu tiroid değerimi hep. Bence ilacı bırakmadan doktor kontrolünüze gidince danışın

Benim ablam 4 yıldır tiroid tedavisi görüyor. Kullandığı ilaçlara rağmen hamilede kaldı şuan 38 haftalık bu süreçte de ilaçlarını hiç aksatmadı. Kadın doğum dr ve dahiliye dr birlikte her ay kontrolünde kan değerlerine bakıp ona göre ilaç yazıyolardı. Şuan dediğim gibi günleri sayıyoruz bebişimiz için

Merhabalar bende 17 haftalık hamıleyım tüp bebek oncesı 23 kadar yukselmıstı ve 2 ye düşürdük başladık sürece ve hamıle kaldım ıkı doktorla beraber yuruttum surecı doktor Suan 1 e ınmesıne rağmen bıraktırmadı çünkü aydan aya degısıyor stres yapmamaya bakın yedıklerıme Dıkkat ettım ancak streslı dönemlerde artış gosterdı sizde kontrolsüz bırakmayın sakın bence

Bende korkmuştum internetten yazdıklarıyla korkma canım ilacını kullan düzenli düşüyor ben 7+6 yım ilaç kullanmaya devam ediyorum zaten senin de çok yüksek değil düşer hemen

benim degerlerim boyle olsa yatar kalkar sukrederim:)
hamile kaldigim ay 5.2ydi tsh. ilacla dusurduk ama hala cok da dusuk degil ama cok sorun da degil
bu kadar panik, stres olmayin az stresinizi regule etmeyi ogrenin yoksa 40 hafta gecmek bilmez.
stres tiroidden daha zararli bence bebege

Back
X