- 28 Ocak 2021
- 1.486
- 3.696
- 83
- 37
hemen olacak bir şey değildir hemen kötü düşünmeyin ama ilaçlarınızı mutlaka alın dozları için tahlillerinizi ihmal etmeyinİnşallah bir şey olmamıştır ben hemen düşürmek için elimden geleni yapacağım bebeğime zararı olmasın
Bugün ilacımı içmeye çok korktum içmedim bugüne kadar olan olmuş mudur yoksa TSH düştüğü zaman her şey düzelecek mi?Aynen ben de 75 kullanıyordum önce 100 şimdi de 150ye çıktı. Gebelik ilerledikçe yükselecek normal gayet içinizi rahat tutun.
İnşallah düzelir ben elimden geleni yapacağımhemen olacak bir şey değildir hemen kötü düşünmeyin ama ilaçlarınızı mutlaka alın dozları için tahlillerinizi ihmal etmeyin
o daha çok küçük çok güzel korunuyor ama siz önlemini alın
Bakın benim bildiğim troidin bebeğe zarar vermesi için çok çok çok yüksek seviyelerde uzun süre kalması lazım. siz daha yeni gebesiniz gebelikten önce normal seviyede olduğunu var sayarsak ve -bugüne kadar ilaç da kullanıyordunuz- öyle zarar verecek kadar yükselmesi pek mümkün değil. İlacınızı alın yarın da doktora gidin dozunuzu düzenlesin.Bugün ilacımı içmeye çok korktum içmedim bugüne kadar olan olmuş mudur yoksa TSH düştüğü zaman her şey düzelecek mi?
İnşallah düzelir ben elimden geleni yapacağım
aaa hemen olumsuz düşünmeyin benim 4-5 arası çıktığında ilaç başladık ama dr bebeğe zarar vermesi için 15-20 lerde olması lazım ilacı kontrol altında tutmak için başlıyoruz dediBugün ilacımı içmeye çok korktum içmedim bugüne kadar olan olmuş mudur yoksa TSH düştüğü zaman her şey düzelecek mi?
İnşallah düzelir ben elimden geleni yapacağım
İnşallah canım , kullandığımız ilaç direk tiroid hormonu yani TSH yükseldiğinde ilaç dozunun azalması düştüğünde dozun artırılması gerekiyor bu yüzden ben bugün ilacımı içmedim doktor görsün birde kesin bana daha düşük dozda ilaç verir şu an kullandığım 75ml sonucuma göre 25 vs verir diye düşünüyorumBakın benim bildiğim troidin bebeğe zarar vermesi için çok çok çok yüksek seviyelerde uzun süre kalması lazım. siz daha yeni gebesiniz gebelikten önce normal seviyede olduğunu var sayarsak ve -bugüne kadar ilaç da kullanıyordunuz- öyle zarar verecek kadar yükselmesi pek mümkün değil. İlacınızı alın yarın da doktora gidin dozunuzu düzenlesin.
Sonucumu çok merak ediyorum tek bildiğim normal değerin çok yükseginde çıktığı.. inşallah canım sağolaaa hemen olumsuz düşünmeyin benim 4-5 arası çıktığında ilaç başladık ama dr bebeğe zarar vermesi için 15-20 lerde olması lazım ilacı kontrol altında tutmak için başlıyoruz dedi
hemen umutsuzluğa kapılmayın bebeğiniz gayet sağlıklıdır inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
O kadar korktuğun kadar kötü bir durum yokmuş canım.SevindimMerhaba arkadaşlar, bugün kadın doğumda randevum var doktor sonucuma bakacak inşallah bebeğimin sağlığı iyidir.. sonucumu merak etmiştiniz
TSH sonucum : 6,08
referans aralığı (0,35-4,94)
1.trimester için referans aralığı (0,1-2,5)
Polenimbenimle hayazhakis Rprnn ayliss Mavi Mucize J Justjustice
Hemen düşer ilacınız düzenlenince. hiç stres yapmayın.Merhaba arkadaşlar, bugün kadın doğumda randevum var doktor sonucuma bakacak inşallah bebeğimin sağlığı iyidir.. sonucumu merak etmiştiniz
İlaçla normale inecek bir değer korkmayın. Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, bugün kadın doğumda randevum var doktor sonucuma bakacak inşallah bebeğimin sağlığı iyidir.. sonucumu merak etmiştiniz
dün bahsettiğimiz bebekte gerilik yapacak kadar yüksek değil değer dr umun bana söylediğine göre dünde yazmıştım size 15-20 arası ya da daha yukarısı bebek için sakıncalı demişti benim dr um
dr unuz ilaç dozunu ayarlamıştır mutlaka kontrol altına alırsınız ilaç kullanarak canınızı sıkmayın emin olun stres bebeğe daha zararlı
O kadar korktuğun kadar kötü bir durum yokmuş canım.Sevindimilaç başlarsın , hemen düşer zaten. Geçmiş olsun
Hemen düşer ilacınız düzenlenince. hiç stres yapmayın.
İlaçla normale inecek bir değer korkmayın. Geçmiş olsun
Merhaba ben de aynı problemi yaşıyorum sağlığı nasıl çocuğunuzunSelam arkadaşlar 8+2 haftalık hamileyim bugün troidimin çok yüksek olduğunu öğrendim çok korkuyorum bebeğime zararı olmuşmudur ? Ne gibi zararları oluyor lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz çok korkuyorum çok ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?