Gebelikte tiroid

Dilara07abc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
158
65
18
32
Merhaba arkadaşlar ben 24+2 haftalık hamileyim aile hekimliğinde kan tahlili yaptırdım tiroid hormonum 0.56 çıkmış doktor normalin altında dedi yanlış anlamadıysam 0.61 en düşük olması gerekenmiş kendi doktoruma da gidicem randevu aldım ama aklım kaldı bebeğe herhangi bir zararı olur mu ilaca başlasam bebeğe zararı dokunur mu bu konuyla ilgili bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim

Tiroid ilaçlarının bebeğe zararı olmaz aksine faydası olur. Ben de yüksek olduğu için başından beri kullanıyorum.

Tiroid ilaçlarının bebeğe zararı olmaz aksine faydası olur. Ben de yüksek olduğu için başından beri kullanıyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için panikledim bir an bu zamana kadar normaldi yeni oldu bu haftada bilmediğim için korktum hepimiz sağlıklı bir şekilde inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏

Teşekkür ederim cevabınız için panikledim bir an bu zamana kadar normaldi yeni oldu bu haftada bilmediğim için korktum hepimiz sağlıklı bir şekilde inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏
Amin inşallah rica ederim. İhmal etmeyin ama paniklemeyin de ilaçla hemen düzelir.

Back
X