Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5+4 haftadayım arkadaşlar ama aşırı tokluk hissediyorum bulantı falan asla yok ama sabah yarım haşlanmış patates yedım bütün gün onla durdum bunu yaşayan var mu kıme sorsam açlık hissediyor
Herkesin hamileliği çok farklı oluyor ben ilk 3 ay hiçbir şey yiyemedim şimdide sürekli yemek yemek istiyorum. Yani kendi hamileliginizi yaşayın kimseyi kendiniz ile kıyas etmeyin.
Herkesin hamileliği çok farklı oluyor ben ilk 3 ay hiçbir şey yiyemedim şimdide sürekli yemek yemek istiyorum. Yani kendi hamileliginizi yaşayın kimseyi kendiniz ile kıyas etmeyin.
5+4 haftadayım arkadaşlar ama aşırı tokluk hissediyorum bulantı falan asla yok ama sabah yarım haşlanmış patates yedım bütün gün onla durdum bunu yaşayan var mu kıme sorsam açlık hissediyor
Cok normal bebek büyüdükçe daha çok acıkıyor insan 36 haftalik hamileyim önceden yemesemde duruyordum çok iştahlı olmadım zaten hamileliğim boyunca ama şimdi aç kalınca gözüm falan kararıyor .Su an bebek sizden beklenmiyor zaten susuz kalmamaya çalışın sadece o önemli
İlk haftalar benim de öyleydi sabah yediğim akşam bile midemde oturuyodu sanki, hazımsızlık gibiydi. Normal yani ben kendimi pek zorlamadım yemek için. 4.ay gibi biraz daha normale döndü
Maalesef herkes bir olmuyor fakat bende öyleydim sanki bogazıma kadar dolu oluyormuşum gibiydi sonra fark ettim kilo kaybı yaşıyorum halsizlik hissediyordum doktorum yemem gerektiğini söylemişti öyle öyle alıştırmıştım ahh be ne güzel günlerdi yaa