Gebelikte tomografi

hiç bilmiyorum ilaçlı tomografi çekildim akciğer için sadece
Normalde tomografi radyoloji öncesi kadınlardan mutlaka bhcg alınır sonuc negatif se çekim yapılır çok acil vakalar dışında travma trafik kazası düşme vs .. siz karşı tarafı şikayet bile edebilirsiniz . Oyle eminim değilim vs gibi lafla riske atılmaz .. bebeğin için de geçmiş olsun tomografi rontgenden daha yüksek radyasyon yayar Allah korusun bebeğinizi

Oyle eminim değilim vs gibi lafla riske atılmaz .. bebeğin için de geçmiş olsun tomografi rontgenden daha yüksek radyasyon yayar Allah korusun bebeğinizi
bize gebelik var mı diye sordu biz de bilmiyoruz bu ay test yapmadık dedik korunuyoruz vs demedik doktora ama çocuk düşünmediğimiz için ilaçla korunuyorduk ve her ay da test yapıyoduk hani allahın işi bebek falan olursa ilaca devam etmeyeyim diye hep test yapardım. benden kan tahlili isteyince ben gebelik baktı zannettim çünkü kan sonuçlarına baktı tomografiye yolladı. hani filmlerde oluyo ya başka şey için gidiyo kan alıyolar hamilesin diyolar falan. hiç de bakmadım yani sonuçta emin değilim dedim kan istedi baktı zannettim gebelik olsa söyler dedim maalesef başımıza iş açtı.

istemleri bizde bhcg var mı ?

Merhabalar, sizi habersiz bırakmak istemediğim için yazıyorum. Bugün kontrole gittiğimde bebeğimin gelişiminin çok iyi olduğunu gördü doktor ama kalp atışını duyamadı. 3 uzman doktora daha gittik ve kalbi durmuş dediler bu yüzden kürtaj yapıldı. Covid salgını yüzünden (pozitif olanların haricinde gün içinde çok fazla maske kullanılmasının da etkisi olduğunu söyledi doktorum) çoğu sağlıksız gebeliğin düşükle sonlandığını anlattı. Çok üzgünüm süpriz bir gebelik olmasına rağmen ben hiç vazgeçmemiştim ama kaderde yokmuş. Ne olur kendinize çok dikkat edin kontrolleri aksatmayın ve unutmayın bebekler sağlıklı değilse ne yaparsak yapalım gebelik devam etmiyor. Kendinize ve bebişinize çok iyi bakın dilerim allahtan sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu biz alamadık

Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah burada paylaşmanız ve duyarlı olmanız ne kadar güzel üyelere bildirim gitmesi gereken konulardan biri mesela bu konu tomografi çekinip de hamile olduğunu öğrenenler neler yaşadı yazsalar herkes bilgi sahibi olsa

Çok geçmiş olsun bende çok teşekkür ederım gerçekten çok bılgısız olduğumuz korktuğumuz bı konu keske başka yazanlarda olsa

Çok geçmiş olsun bende çok teşekkür ederım gerçekten çok bılgısız olduğumuz korktuğumuz bı konu keske başka yazanlarda olsa
Korkmayın nolur bebişiniz 12.haftayı da geçerse size perinatolog bakıcak sonra da çok dikkatli olmanız kaydıyla gebeliğiniz sağlıklı ve stressiz ilerleyecek bize söylemişlerdi 12.haftaya kadar herşey olabilir diye. Tomografi öyle güçlü bir radyasyon ki eğer bebişe bir etkisi olursa bir anomali falan olmuyor direkt düşük oluyor yabi doğa sağlıklı olmayan hiçbir şeye izin vermiyor içinizi ferah tutun sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…