- 7 Temmuz 2017
- 11
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi tikbiyikumran
-
Gebelikte toxoplasma geçiren varmı bebeğe bi zararı oldu mu
Bebeginizi kaybettiğiniz de kaç haftalik tı acabaHalam gecirmisti bebegini kaybetti malesefbende bebegimi enfeksiyondan kaybettim doktor toxoplazmadan suphelendi. Hamilelikte cok riskli bir durum..
28 haftalikti. Ama kesin toxoplazma denmedi olabilir dendi. Enfeksiyon gecirmisim ama sebebi yok..Bebeginizi kaybettiğiniz de kaç haftalik tı acaba
Evet canım maalesef Rabbim kimseye vermesin hemen tedaviye başladık şu an 12 haftalik hamileyimBöyle bir durumla mi karşı karsiyasiniz şu an ?
Çok üzüldüm geçmiş olsun bi daha olmaz inşallah28 haftalikti. Ama kesin toxoplazma denmedi olabilir dendi. Enfeksiyon gecirmisim ama sebebi yok..
12 haftalik yeni hamile kaldığım da gecirmisim bu enfeksiyonu doktorum hemen tedavi ye başladı ilaç kullanıyorum şu anHamileligin ilk 3 ayinda yasanirsa tehlikeli oluyor. Siz kac haftaliksiniz??
Merhaba üzerinden uzun zaman geçmiş gebeliğiniz sağlıkla sonuçlandı mı acaba şuan aynı durumu ben yaşıyorum ve çok tedirginimÇok sağol canım teşekkür ler inşallah sağlıklı doğar bizde öyle dua ediyoruz ilgin için çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?