- Konu Sahibi Papatya011
-
6 haftalıkmısın canım kese bebek gördünmü
2 saat sonra randevum var canımDr ne dedi peki canım
5+2 canım bugün kese görmeye gideceğiz inşAllah hemde kan sonuçlarına bakacak doktor sen kaç haftalıksın6 haftalıkmısın canım kese bebek gördünmü
VAla bende ilk randevuma yarın gidicem nasipse canım ay sana az kalmış çok heyecanlı babada haber ver merak ederim ya5+2 canım bugün kese görmeye gideceğiz inşAllah hemde kan sonuçlarına bakacak doktor sen kaç haftalıksın
Mide bulantın falan varmı nette okuyorum bende olmuyor da tırsıyorum5+2 canım bugün kese görmeye gideceğiz inşAllah hemde kan sonuçlarına bakacak doktor sen kaç haftalıksın
Aynen canım inşAllah ikimizde keseleri goruruzVAla bende ilk randevuma yarın gidicem nasipse canım ay sana az kalmış çok heyecanlı babada haber ver merak ederim ya
İnşallah güzelim ya meraktan ölücemAynen canım inşAllah ikimizde keseleri goruruz
Yok canım sadece çok acıkıyorum öyle bulandım olmuyor birde normalde çikolata severim hiç yiyesim gelmiyor şerbetli tatlı istiyor canım ama çikolata diyince tiksinti geliyor . Onun dışında bulantım filan yok benimde herkeste aynı olmuyor belki birkaç haftaya baslıcak bizde deMide bulantın falan varmı nette okuyorum bende olmuyor da tırsıyorum
Aynenbende çok sık acıkıyorum canım sadece böyle nirşey yiyince tiksinti oluyor acıktım baya dün yerken ağzımda büyüdü dediğin gibi belkide sonradan olurYok canım sadece çok acıkıyorum öyle bulandım olmuyor birde normalde çikolata severim hiç yiyesim gelmiyor şerbetli tatlı istiyor canım ama çikolata diyince tiksinti geliyor . Onun dışında bulantım filan yok benimde herkeste aynı olmuyor belki birkaç haftaya baslıcak bizde de
Belkide bizim bulantı değilde tiksintidir belirtimiz canımAynenbende çok sık acıkıyorum canım sadece böyle nirşey yiyince tiksinti oluyor acıktım baya dün yerken ağzımda büyüdü dediğin gibi belkide sonradan olur
İgg de yüksek malesef igm de var görünüyor randevum öğleden sonra görüneceğim bakalım inşAllah şuan değilde daha önce gecirmişimdir daha onceysede eminim yakın bir zamandır çünkü değer tam olarak düşmemişIgg olan değer daha önce geçirdin yada aşılandın demek diye biliyorum diğeri de 1den yüksek çıkmış ama igg ile ilgili olabilir bence doktora gözükmeden canını sıkma
İnşallah, bebiş daha minnakmış önceden geçirdiysen etkilenmemiştir Allahın izniyle inşallahİgg de yüksek malesef igm de var görünüyor randevum öğleden sonra görüneceğim bakalım inşAllah şuan değilde daha önce gecirmişimdir daha onceysede eminim yakın bir zamandır çünkü değer tam olarak düşmemiş
CAnım randevu basıl geçti2 saat sonra randevum var canım
Kese göründümü acabaBen demesem fark etmedi bile doktor diyince fark etti enfeksiyon hastalıklarına yolladı oda dedi üniversite hastanesinde avidite testi yapılacak benim şuan olduğum şehirde yok başka şehire gitmem lazimmis oda uzakta baya gidip onu yaptırcam ama antibiyotik yazdı yinede kullan sen dedi
Gördük canım daha 9 mm imişKese göründümü acaba
Başka ne dedi dr kese içi dolu falan dedimi peki üstten gördümü anlatsana canımGördük canım daha 9 mm imiş
Canım hiç demedi sadece daha küçük 4 buçuk haftalık görünüyor dedi normalde 5+2 yız sadece 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi bu kadarBaşka ne dedi dr kese içi dolu falan dedimi peki üstten gördümü anlatsana canım
Hadi hayırlısı olsun canımCanım hiç demedi sadece daha küçük 4 buçuk haftalık görünüyor dedi normalde 5+2 yız sadece 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?