Gebelikte troit ve doktorumun onemsemeyip tedavi etmemesi !!

Cocugumumudum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
53
26
3
31
Arkadaşlar daha öncede böyle bi forum açtım gebelikte troitle ilgili sıkıntım cıktı fazla çalışıyormuş bende aşırı mide bulantısı ve kalp çarpıntısı olarak yan etkisi oldu.Kadin doğum uzmanı endokrin bölümüne gitmemi bunun düşüğe bile sebep olduğunu belirtti.Ilac tedavisi başlanması gerekiyordu neyse bugün gittim Ahmet isminde bi doktor çokta önemsemeyerek gebelikte normal olduğunu ilacın gereksiz ve bir işe yapamadığından bahsetti yani ona gore normalmis gebelikte olurmus kaç forum gezdim çoğu doktor tedaviye başlamış .Galiba ona gore çok yuksek degil. çok canım sıkıldı degerlerimi sordum yarim ağız anlamadim bile .sizce ne yapmalıyım güvenmeyip ben yinede başka doktordan randevu aldık.Yardimci olursanız sevinirim

Sizde başka doktora görünün. Şu burnundan kıl aldirmayan doktorlar sinir ediyor adami küçük dağları onlar yaratmis sanki

Sizde başka doktora görünün. Şu burnundan kıl aldirmayan doktorlar sinir ediyor adami küçük dağları onlar yaratmis sanki
Yani burada danıştigim bütün arkadaşlar ilaç kullanmış bir çoğu yararını görmüş zaten korona var gebeyim canım burnumda anlam veremiyorum tek açıklaması olabilir demesi çok komik ozaman kadın doğum uzmanı niye okadar panik yaptı sakin ertelemenin önemli dedi

Sonunda gidebilddin mi doktora canm gecen konu nu okumustum bebisin kalp atsni duydn mu ? Troid değerin kac ki ? Benim 5.18 di ilac ĺkulanmaya baasladm evet bebeğinde annenin de gelisimini engelliyormuş onemli yani

Sonunda gidebilddin mi doktora canm gecen konu nu okumustum bebisin kalp atsni duydn mu ? Troid değerin kac ki ? Benim 5.18 di ilac ĺkulanmaya baasladm evet bebeğinde annenin de gelisimini engelliyormuş onemli yani
Agzindan inanki yarim yamalak 4 rakamını duydum kalp atisinida duyduk çok şükür ona mi sevineyim yoksa doktorlarin sorumsuzluklarinami üzüleyim bilemedm

Ben de troit var. Gebelikte daha bi dikjat ettik. Kadım doğumcum her kontrolde sorardı ilacını içiyormsn dahiliye gidiyr msn derdi. Burda endokrin olmadıpu için dahiliye gittim ve süreki ilaç kullandm. Tabi k i de önemli troit. Sizin seviye belki düşüktür ama 2.5 altı olması lazım yine de.

Agzindan inanki yarim yamalak 4 rakamını duydum kalp atisinida duyduk çok şükür ona mi sevineyim yoksa doktorlarin sorumsuzluklarinami üzüleyim bilemedm
Bana hemen ilac verdi doguma kadar da kulancakmisim. Tahlil sonuclarina bak netten ordan tam ogrenirsin kac oldugunu dahiliyeye git soyle olmsa bidaha kan verrsn sonuca gore yazarlar ordan bende gecen hafta almistm eger dedigin gibi yuksekse bebeğin gelisimini etkliyomus .

Dahiliye ye git bende de yüksek çıktı ilaç kullanıyorum düşük ayrıca bebekte sorunlara da sebep olabiliyormuş hemen dahiliye de ilaca başlarlar

Cumaya endokrinden yine başka doktora randevu aldım Dahilyeye şu durumda sıra almak okadar zorki

Işte barkod numarası olsa bakcam barkod numarası yok .Daha önce düşük oldu dedim bu 3.ve ne gerekiyosa yapalim dedim doktora e düşüğün olduysa ozmaan naapsakki diyo neyse ya 20 gün sonra bi bakalim yine dedi ilaç baslamicam dedi e ne diye yaptiriyom tahlilleri okadar hayattan bıkmış bi hali vardiki görseniz

Hastanelerde numaralar hep ayni kaliyo surekli gittiğin bi hastaneyse eski numaranla da bakilabilirsin ben oyle yapiyorum. Istersen bi ozele git canm ne bilim dedigin gibi doktorlarn bazilari gerçekten cok sorumsuz 3 dusugun olmus ustunde durmasi gerekiyo benim de ilk gebeligm 5 senedir bekliyorum aklım cıkıyo bise oldugunda soru soruyosun gecistirip duruyolar gercekten sinir bozucu !

Kesinlikle canim kadin doktorumdan cok memnunum ama o endokrindeki doktor deli etti.Bence uğraşmak istemedi nede olsa daim hastası olcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…