Gebelikte troit

Efa21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
38
4
1
34
Merhabalar 4 haftalık gebeyim bende hashimato troiti var değerim 4.28 gebelikte sıkıntı olurmu düşüğe sebep olurmu levotrion 75 mg lık hapa başladım bugün

Canm senin yine iyimis benm 7 falandi gebeligimde 9 ay boyunca ilaç kullandım 5 haftalık falandı başladığımda ilaç la dengeleniyo zaten ama düzenli kullanman gerekiyo tabi bide niye direk 75 verdiler anlamıyorum benm düşük dozda başlayıp yavaş yavaş artirmislardi neyse sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Erken doğuma ve bebekte iq düşüklüğüne sebep olabiliyormuş. Benim tsh 3.11 euthyrox 75 kullanmaya başladım ben de

Ben de kullanıyorum ilaç. Her ay takip ediliyor.

Canm senin yine iyimis benm 7 falandi gebeligimde 9 ay boyunca ilaç kullandım 5 haftalık falandı başladığımda ilaç la dengeleniyo zaten ama düzenli kullanman gerekiyo tabi bide niye direk 75 verdiler anlamıyorum benm düşük dozda başlayıp yavaş yavaş artirmislardi neyse sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Ben zaten normalde 50 mg kullanıyordum gbee kalınca toritlerimde yüksek çıkınca 75 e çıkardı

Allah yardımcınız olsun
Hepimizin canım. Bu iste düzenli kan vermek onemli. Benim bu ay doz arttı. 25lik levotiron kullanıyorum ben zaten. 4 gün tam 3 gün yarim kullanıyodum bebek büyüyünce tam kullanıcam artık.

Merhabalar 4 haftalık gebeyim bende hashimato troiti var değerim 4.28 gebelikte sıkıntı olurmu düşüğe sebep olurmu levotrion 75 mg lık hapa başladım bugün
Gebe kalmadan önce hapı kullanıyormuydunuz. Hap kullanırken korundunuz mu acaba.

Back
X