GEBELIKTE TSH 7.78

duygunn

evli mutlu bebisli
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
55
42
18
38
Arkadaslar slm 8+4 hamileyim yapilan testler sonucu tiroid 7.78 çiktı dr la tlf la konustum yarin gidicem kontrole ama icim icimi yiyo kotu bisemi basinizdan gectimi bole bise donus yaparmisiniz acill..

baya fazla çıkmıs. gebelıkten önce varsa bılemem
ama gebelıkle bırlıkte cıktıysa doktorun sana belırlı bır dozda tsh hapı verecek. daha dogrusu bu hapı dahılıye uzmanı vereck.

Bende oyle cikinca panik oldum bebeğim suan zarar goruyomudur acaba sabh erkenden gidicem dahiliyeye

Gebelikten once yoktu hamilelikte olusmus olabilir dedi dr .

Bende oyle cikinca panik oldum bebeğim suan zarar goruyomudur acaba sabh erkenden gidicem dahiliyeye
meraba bebeğin zarar görmüyodur merak etme ..ama sana tavsiyem dahiliye değilde endokrin doktoruna gidersen ilacının dozunu daha net ayarlar..güzel hamililek geçirmeni dilerim

Öncelikle geçmiş olsun benim ilk gebeliğim de 15.34 lerde idi sonradankendiliginden duzeldi tabi kontrolleri ihmal etmemistim derken sağlıklı şekilde kucağıma aldım maşallah var 2 yaşına gerçek ocak ayında ve ben yine hamileyim TSH değerimin yukselecegini tahmin etmemistim 92.20 lerde çok yüksek çıktı fakulteye gonderildim bebeği alıp alınmayacağını sordular aldırmadim şimdi 3 aylik hamileyim maşallahi var hareketli sakat yada büyük doğar demistiler zekasını bilemem benimkinin ama saglimiz gayet iyi herşey yolunda gidiyor sen hiç telaş etme dusmezse ilaç kullandırdıkları düzenli kullan ben de düzenli kullanıyorum 5 kadar düştü degerimiz

Öncelikle sanada cok gecmis olsun ilk cok endiselendim ama drmla konustuktan sonra cok rahatladim icimi rahat tutuyorum ve ilac tedavisine basladim 1 ay sonra tekrar tahlil yapilcak allah ne derse o olur sende gönlünü rahat tut inanıyorum ki bebegimize sagliklı bi sekilde alicaz kucamiza

Öncelikle sanada cok gecmis olsun ilk cok endiselendim ama drmla konustuktan sonra cok rahatladim icimi rahat tutuyorum ve ilac tedavisine basladim 1 ay sonra tekrar tahlil yapilcak allah ne derse o olur sende gönlünü rahat tut inanıyorum ki bebegimize sagliklı bi sekilde alicaz kucamiza
Bende dun yaptırdım tsh 5.9 çıktı çok korkuyorum bir şey olur mu zarar verir mi doktor uma gönderdi m sonucu haber bekliyorum.senin doktorun ne dedi de için rahatladi

benim de ilk gebeliğimde 13lerde çıkmıştı. doktor çok şey söyledi sakat olabilir beyni hasarlı olabilir falan. ağlayarak çıkmıştım bir de ilk gebeliğim düşün. ama çok şükür levotiron veriyor doktor. bir ay sonra normal sınırlarına gerilemişti. şimdi o bebek beş yaşında ve çoook şükür herşeyi normal. sana tavsiyem ilacını aksatmadan al çünkü inan bir günlük aksatmada dahi yükseliyor. düzenli tsh takibi yaptır ve mutlaka endokrin bölümü ile irtibatlı ol. sanırım gebelikte 2,5in üstüne çıkması pek istenmiyor.

Back
X