Gebelikte TSH yüksekligi yardımcı olur musunuz

12345678954321

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
51
8
6
31
Merhabalar adet tarihime göre 22 haftalık gebeliyim normal de tiroidim yok TSH hep 1 küsür cikiyordu bugun TSH im 3.17 çıkmış bebeğim için sorun teşkil edermi ilk defa böyle çıktı çok yuksekmi problem olurmu

İkinci trimesterda 3'un altında olması öneriliyor, 3.17 için ilaç vermeyebilir veya çok düşük doz verebilir. Endişe edecek bir değer değil doktorunuza danışın

İnşallah hiçbir problem olmaz, gebelikte normale göre yükselebiliyor, kadın doğum doktorunuz dahiliyeye yönlendirip düşük dozda ilaç başlar, ilk trimester geçmiş bile endişelenmeyin

benimki de gebelikte yükselmişti. ilaç kullandım sanırım 12.haftadan sonra. 25mg kullanıyordum. 25.haftada ilaca rağmen tekrar 3.5 oldu. doktor ilacın dozunu arttırdı 50 mg yaptık. sorun yasamadık oğlum sağlıklı doğdu

İnşallah hiçbir problem olmaz, gebelikte normale göre yükselebiliyor, kadın doğum doktorunuz dahiliyeye yönlendirip düşük dozda ilaç başlar, ilk trimester geçmiş bile endişelenmeyin
Korkuyorum ztn uzun süre gebe kalamamistim çok zor ilaclarla oldu yillar sonra ama gebelik ilerledikçe şeker tansiyon şimdide TSH yüksekligi çikti sürekli bişey çıkıyor ve çok dikkat etmeme rağmen neden bilmiyorum çok korkuyorum bişey olucak diye tonlarca ilaç kullanıyorum bide bunun için verirse artık bu kadar ilaç bebeğe zarar vermezmi

Gebelikte sınır 2,5 olmalı ama bu hemen üstüne çıktı diye sorun olacak anlamına gelmez 25 mg ilaç başlarlar ve kısa sürede normale iner sıkıntı yapmayın

Hayır canım ben baştan sona kullandım tiroid ilacını kullanmamak ve sürekli yüksek kalması zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…