Gebelikte tsh yüksekliği

anka-kusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2025
12
2
1
29
Gebeliğimin 20. Haftasındayım tsh yani triodim 5 çıktı .Bu tahlili sağlık ocağında yaptırdım.Doktorum sağlık ocağında bazen yüksek çıkıyor tekrar yapacaz dedi ama ben biraz panik oldum .Yüksek olduğunda ne gibi durumlar oluyor.İlk gebeliğim bilmediğim konular bilen varsa yazabilir mi?

İlaç kullanman gerekir diğer sonuca göre doktor mg ayarlar. Doğuma kadar kullanırsın bi şey olmaz allahın izniyle

Dahiliyeye gidip detaylı baktırın. Sonra tiroid ilacıyla kontrol altına alınıyor. 25 haftalık gebeyim, neredeyse başından beri kullanıyorum ilaç. İhmal etmeden gidin bence

Gebeliğimin 20. Haftasındayım tsh yani triodim 5 çıktı .Bu tahlili sağlık ocağında yaptırdım.Doktorum sağlık ocağında bazen yüksek çıkıyor tekrar yapacaz dedi ama ben biraz panik oldum .Yüksek olduğunda ne gibi durumlar oluyor.İlk gebeliğim bilmediğim konular bilen varsa yazabilir mi?
Benim de yüksek çıktı ilaç kulandim doğuma kadar ama biraz geç öğrendim ben çok şükür bi sorun yaşamadım

İlacını kullanırsın birşey olmaz merak etme, gebeliğe bağlı gelişebilir öyle, panik yapılacak bı durum yok

Hepinize çok teşekkür ederim ilk gebeliğim pek bilgim yok bunlarla ilgili panik olmuştum.Bugün kendi doktoruma gidecem tekrar test yapılcak bakalım nasıl çıkacak.

Back
X