• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte tükürük salgısında artış

Ayy ne guzel bende ikiz annesi olucam canim rabbim sizi korusun ben cok korkuyorum.iki bebege nasil bakicam :)
Oylemiii??? Masalahhh. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Vinsiyetleri blli oldumu?
Acik konusaim ki mutlaka yardimciya ihtiyacin olacak. Annen varsa ablan akrdesin k.validen falan mutlaka yardim iste cnm

Oylemiii??? Masalahhh. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Vinsiyetleri blli oldumu?
Acik konusaim ki mutlaka yardimciya ihtiyacin olacak. Annen varsa ablan akrdesin k.validen falan mutlaka yardim iste cnm
14+5 digeri 14+2 olduk 16 haftamizi bekliyoruz canim benim iki oglum var bunlarda kiz olsun cok istiyoruz rabbimden yardim edenim olmicak canim uzaktayim kayinvalidem hic gormedim 40 yasinda vefat etmis keske olsaydi biliyorum ilgilenirdi kader boyleymis adini koymak nasip olsun inssallah demek zor rabbim verdiyse altindan kalkarim insallah tatlim kac aylik oldu minnaklarin :)

14+5 digeri 14+2 olduk 16 haftamizi bekliyoruz canim benim iki oglum var bunlarda kiz olsun cok istiyoruz rabbimden yardim edenim olmicak canim uzaktayim kayinvalidem hic gormedim 40 yasinda vefat etmis keske olsaydi biliyorum ilgilenirdi kader boyleymis adini koymak nasip olsun inssallah demek zor rabbim verdiyse altindan kalkarim insallah tatlim kac aylik oldu minnaklarin :)
Insallah cnm sen deneyimli anneymissin yaparsin mutlaka. Ogullarin akc yasindalar cnm. Allah bagislasin bu arada. Benimkiler 7.ayini bitiriyorlar ayin 21 inde

Insallah cnm sen deneyimli anneymissin yaparsin mutlaka. Ogullarin akc yasindalar cnm. Allah bagislasin bu arada. Benimkiler 7.ayini bitiriyorlar ayin 21 inde
Buyuk oglum 10 kucuk 7 yasinda canim deneyimliyim ama iki minik bebege nasil yetisecem bilemiyorum insallah ustesinden gelirim aaayyy ne guzel baya atlasmisiniz ayaklandilarmi biraz daha iyi olur senin icin saglikla kalin hayirli cumalar :)

Buyuk oglum 10 kucuk 7 yasinda canim deneyimliyim ama iki minik bebege nasil yetisecem bilemiyorum insallah ustesinden gelirim aaayyy ne guzel baya atlasmisiniz ayaklandilarmi biraz daha iyi olur senin icin saglikla kalin hayirli cumalar :)

Evet cnm buyuyorlar sukurler olsun. Benim annem ust katimda oturuyor yaminiz o yuzden sorun yok esim isteyken beraber bakioruz ama esim evdeyse ikimiz vakioruz annem dinlenior yukarida. Senin cocuklarin buyukmus masallah. Goz kulak olun kardeslerinize su isi yapcam desen bakarlar akli basindalar. Zor tabi ama buyuyorlar cnm be. Bi sekilde biyuyorlar. Belki bi zamana kadar zorlugu var ama sonra ya sen alisiorsun yada dahakolay oluyor :)

Evet cnm buyuyorlar sukurler olsun. Benim annem ust katimda oturuyor yaminiz o yuzden sorun yok esim isteyken beraber bakioruz ama esim evdeyse ikimiz vakioruz annem dinlenior yukarida. Senin cocuklarin buyukmus masallah. Goz kulak olun kardeslerinize su isi yapcam desen bakarlar akli basindalar. Zor tabi ama buyuyorlar cnm be. Bi sekilde biyuyorlar. Belki bi zamana kadar zorlugu var ama sonra ya sen alisiorsun yada dahakolay oluyor :)
Aayy ne guzel annen hep seninle mutlu oldum adina canim evet oyle yada boyle buyuyorlar oyle yada boyle bakacagiz minnoslara cok tesekkur ederim canim cvp verdigin icin allaha emanet olun ...

Merhaba... Ben de 4-5 haftadır çekiyorum . 11 haftalık gebeliğim.Mide bulantısı ve kusma da eşlik ediyor. Tükürüğün de bulantıyı tetiklediğini düşünüyorum. Depresyona girdim, hayattan soğuttu beni. Psikolojik vs gibi yorumların yanında " bu da hamileliğin güzel tarafı,hamile olduğunu hissediyorsun işte" gibi yorumlara deli oluyorum.Günlük yaşantımı idame ettirme derdine düştüm, hamileliğin güzelliğini maalesef anlık yaşayabiliyorum.

Doktor bunun ilacının olduğunu ancak hamile olduğum için kullanamayacağımı söyledi. Yani eninde sonunda geçecek umarım. Bunu paylaşmak istedim. Allah çaresiz dert vermesin, çaresiz hissettirmesin hiç... Hepinize sağlıklı günler...dilerim geçer tez zamanda .Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve kolaylıkla geçsin 9 ay. Sevgiler

Yillaar geçmiş yazılanların ustünden ama belki birileri vardır benim gibi bu sıkıntıyı yasayan. 20.haftamdayim 6.haftadan beri boğuşuyorum bu belayla. Var mı bir çözüm bulan ilaç tedavisi gören yada ne bileyim şu ayda geçti bitti diye ümit verecek olan

Yillaar geçmiş yazılanların ustünden ama belki birileri vardır benim gibi bu sıkıntıyı yasayan. 20.haftamdayim 6.haftadan beri boğuşuyorum bu belayla. Var mı bir çözüm bulan ilaç tedavisi gören yada ne bileyim şu ayda geçti bitti diye ümit verecek olan[/QUOTE
caresizliginizi çok iyi anlıyorum o yüzden hemen cevap vermek istedim.Benim 5 aylıkken azalma olmuştu ve zamanla da azalmıştı. Doğuma kadar tamamen bitmedi ama en azından azaldığını duymak bile sizi bi nebze olsun rahatlatır diye düşünüyorum. Çok zor ama merak etmeyin geçiyor bu günler. Hiç geçmeyecek ölene kadar sürecek derdim ama benim kızım şu an 2.5 yasinda.

Evet azalması bile benim için bir mucize olacak. Evde oturuyor olsam bu kadar dert etmezdim belki ama şurda okulların açılmasına ne kaldı. İnsan içine nasıl çıkıcam nasıl ders anlaticam en azından yutabilecegim kadar azalma gösterirmi gibi sorular beynimi yiyip duruyor.

Merhaba... Ben de 4-5 haftadır çekiyorum . 11 haftalık gebeliğim.Mide bulantısı ve kusma da eşlik ediyor. Tükürüğün de bulantıyı tetiklediğini düşünüyorum. Depresyona girdim, hayattan soğuttu beni. Psikolojik vs gibi yorumların yanında " bu da hamileliğin güzel tarafı,hamile olduğunu hissediyorsun işte" gibi yorumlara deli oluyorum.Günlük yaşantımı idame ettirme derdine düştüm, hamileliğin güzelliğini maalesef anlık yaşayabiliyorum.

Doktor bunun ilacının olduğunu ancak hamile olduğum için kullanamayacağımı söyledi. Yani eninde sonunda geçecek umarım. Bunu paylaşmak istedim. Allah çaresiz dert vermesin, çaresiz hissettirmesin hiç... Hepinize sağlıklı günler...dilerim geçer tez zamanda .Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve kolaylıkla geçsin 9 ay. Sevgiler
Aynı seyleri yasıyorum psikolojim bozuldu.Sadece bulantı kusma bile daha rahatmıs.Sizin durumunuz ne oldu.Gectimi

Sanırım bu illeti cok az kisi cekiyo.Yardımci olabilecek kimse yok.Hic bisey hafifletmiyo.Her saniye ögürmekten mahvoldum

4ay çektim.Allahım ne zor günlerdi...survivor gibiydi hayatım yaşama mücadelesi..mide bulantısını çok tetikliyor o tükürük salgısı ağızdaki iğrenç geçmeyen tat....hiç bitmicek sandım ben ağlıyodum artık.zaten 4ay çubuk krakerle beslendim serumlar aldım.halsizlikten geberdim açlıktan mahvoldum.çok zor bişey...doktor da bişey yapamıyo ona.sürekli lavaboda tükürüp duruyodum.acayip bir salgı oluyo yaa Öğür öğür kusamıyodum da ben.sonra azalmaya başladı ama geçmedi benim.sabahları hep tükürdüm.açken de bulantım hep oldu.ama azalıyor.en azından o ilk dört ayki gibi kötü değildi yemeye de başlamıştım hatta çok yemeye başladım ama dediğim gibi açsam oluyordu.

Back
X