Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sulanıyor gibi değil mi?ben de aynıydım ama şimdi 21 hafta bitti geçti şükür12 haftalik hamileyim ciddi sekilde tukuruk salgimda artis var surekli tukuruk geliyor kime sorsam ilk kez duyuorum diyor doktor cok ciddiye alma dedi ama dayanilcak gibi degil yardiiiiimmm((
Immm dişlerini düzenli fırçala ve bol su iç..su her derde deva şükürler olsun Rabbime12 haftalik hamileyim ciddi sekilde tukuruk salgimda artis var surekli tukuruk geliyor kime sorsam ilk kez duyuorum diyor doktor cok ciddiye alma dedi ama dayanilcak gibi degil yardiiiiimmm((
Insallah benimde gecer cok saol cevap vrrdigin icin rahatladim peki azalarakmi yoksa bir anda 20.haftadami geciyorSulanıyor gibi değil mi?ben de aynıydım ama şimdi 21 hafta bitti geçti şükür
Ben ogrrtmenim surekli konusmak zorunda oldugum icin mallesef cok zorlaniyorumBenimde ilk 4 ay olmuştu canım endişelenicek birşey değil hormon değişiklikleriyle ilgili
Icuyorum zaten insallah en yakin zamanda biter :)Immm dişlerini düzenli fırçala ve bol su iç..su her derde deva şükürler olsun Rabbime
Nefesle alakasi oldugunu ssnmiyorum hormonlar tukuruk salgisini artiriyormus sadece gece oluyorsa yinede sukredin benim 24 saatBenim de gece agzım akiyor özellikle sag tarafima yattigim zaman önceden yoktu böyle birsey neden olur ki sag tarafima yatinca nefes alamiyor muyum acaba
Banada ayni şeyi soyledi doktor henuz gitmedim siz gittiniz miBen daha once konu bile acnistim bu hususta. Ama benimki tukuruk degil balgam ve o kadar yapisiyor ki bogazima cikarayim derken midem bulaniyor kusuyorumdr.a sordum salgi hormonlarin etkisiyle artar ama cok rahatsiz oluyorsan bi k.b.b ye gorun,geniz akintisi,enfeksiyon v.s olabilir dedi.bilginize...
Evet p.tesi sordumBanada ayni şeyi soyledi doktor henuz gitmedim siz gittiniz mi
Ne dedi peki caresi varmiymiş??Evet p.tesi sordum
Malesef bi oneride bulunmadi cok rahatsz ediyosa k.b.b baksin dedi, devam ederse de gidecegim k.b.b ye. Bu aralar hormonlr artiomus,bi dinsinler bakicam duruma. Cok gicik hakkatenNe dedi peki caresi varmiymiş??
Nefesi su acidan düsündüm nefes alamayinca agiz acik olur ya normal olarak agizdaki sivi disari akar belki sizin dediginz gibidirNefesle alakasi oldugunu ssnmiyorum hormonlar tukuruk salgisini artiriyormus sadece gece oluyorsa yinede sukredin benim 24 saat![]()
Gebelikte normal bi durum bu. Doktorum söylemişti bunu bana. Benim salyamın aktığı bşle oldu :) nasıl bi doktor ki bu kadar basit birşeyi bile bilmiyor?12 haftalik hamileyim ciddi sekilde tukuruk salgimda artis var surekli tukuruk geliyor kime sorsam ilk kez duyuorum diyor doktor cok ciddiye alma dedi ama dayanilcak gibi degil yardiiiiimmm((
Benimde akıyor :) bugune kadar aktigini gôrmedimHormonlarla alakalı. Benim de geceleri salyam akmaya başladı.
Benim gündüz tükürügüm hic yok cok su ictigim icin sanırim ama gece agzım akıyor maalesef :/Hamilelikte 100 de 1 olyormus tükürüğüumkun oldugunca yutun ve sıvı alımını arttirin ben öyle geçirdim çok sukur