benimde bu konuda actigim basliklar var maalesef ayni problemi ilk grbrligimde de yasadim buna pityalizm deniyo milyonda bir goruluyo hamilelige bagli tykuruk salgusibda ve tadinda degisme oluyo benim doguma kadar surdu surekli peceteye pet ssieye tukurdum agzimi sildim dudakalrim yara oldu vs. basina gelmeyen bilmez toplumda da ile cok bilinmiyo hatta doktorlar bile boyle vir vakayla karsilasmadiysa bilmezler ilk doktorum bana psikolojik dedi delirdigimi dusundum sonra internete yazinca aaaa bir suru kadin bu problemi yasiyomus ayyy ben bu konuda cok dertliyim cunku suan ikinci bebegime hamileyim ayni sikinti var yine tukuruyorum korkunc bisey bazilarinin geciyomus ama benim gecmeyenlerden doktorum hamilelige verilen tepki dedi hamilelikle gelen ole gider dedi gercekten de ole oldu ilk gebeligimde gecmiycegini dusunup cok agladim adak adadim ya :) neyse hastanede 3 cocuk dogurmus ve 3 cocugunu da tukurerek dogurmus bi kadinla karsilastim kadin anlatirken tiksiniyodu demem o ki nirmal gecici ama hamileliginin keyfini cikartamiycak kadar berbat insani psikoljik ve fizyoljik yoran bisey hic bisey iyi gelmiyo dogumdan sonra geciyo sorcak biseylerin yada dertlesmek istersen yaz bunu yasamayan ne anlattigini maalesef anlamiyo ben uzmanim ve burdayim