Gebelikte tüylenme

m_yurekli10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
48
0
86
Bayburt
herkeze merhaba 11 haftalık gebeyim.son 2 haftadır bende inanilmaz tüylenme var cene,oyun.yanaklar,göbeğim....inanın çok rahatsız edici:(zaten polikistikten dolayı tüylenmiştim bukadarını beklemiyordum inanın,benim gibi problem yaşayan varmı?sizce napmalıyımmmm

herkeze merhaba 11 haftalık gebeyim.son 2 haftadır bende inanilmaz tüylenme var cene,oyun.yanaklar,göbeğim....inanın çok rahatsız edici:(zaten polikistikten dolayı tüylenmiştim bukadarını beklemiyordum inanın,benim gibi problem yaşayan varmı?sizce napmalıyımmmm

slm canım bendede göbekte tüylenme başladıı dr sordum normaldedi sonrasında geçeceğini söyledi ben bişey yapmıyorum öle duruyoo:((

benim yalnız gobekte tüylenmem oldu
ama gebelik sonrası geçtiğini duyunca rahatladım
dert etme bence göbektekileri
yanagindakileri ise sasartabilirsin fakat hamilelikte sakıncali midir hiç bilmiyorum

daha demir hapına başlamadım 1 ekimde kontrolüm var ozaman yazar muhtemelen,ben günden güne tüylerin artmasını gördükçe şok oldum acıkcası zaten yeterince vardı bide bunlar cıktı napalım cekecegiz cefa cekmeden sefa sürülmezmişşşş

ya bende bi tek bende var sanıyordum etrafımda dogum yapanlara soruyorum kımse tuylenme hatırlamıyo..üzülüyodum bende neden çıkıyo diye...neyse geçiyomuş rahatladım biraz...

kesinlikle hepsi geçior merak etme,hiç dert de etme.ben almıştım sir ağda bantlarıyla sonrasında öyle yoğun çıkmamıştı ve hamilelikten sonra geçmişti .

kollarımda ve göbeğimde çıktı incetüycüklerdiler ama ben kendimi mutsuz hissettiğim için sir ağdayla aldım.
Kollarımı alalı 1 ay kadar oldu daha bir şey yok, göbeğimi daha yeni aldım ama çok inceydi, inşallah çıkmaz.

kızlar göbekteki kıllanma pek geçmiyor açıkçası. ha belki azalıyordur.
geçen şu göbekten aşağıya doğru kahverengi bir çizgi oluşuyor ilerleyen aylarda
bu ve bunun gibi kahverengi lekelenmeler geçiyor.

ayy tuylenme sorunu bende de var kizlar yaa, bende 32 haftalik hamileyim, yaklasik iki aydir inanilmaz tuylendim bilmiyorumkismile yuzumde, boynumda, gobegimde, hatta goguslerimde bile var yaaa :gitme: kocisde alay edip duruyor benimle, Çok üzgünüm çoook
insallah dogumdan sonra gecer, mafoldumben

Back
X