- 11 Eylül 2025
- 6
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi gamzekaznc
-
Bende tam bilmiyorum çevremdeki bazı kişilerin anlattığına göre bazı kadınlar hamileyken regli görebiliyomuş çok şaşırdım duyduğumda buraya sormak istedimÜstüne görme olayı nedir canım.. bende aynı şeyleri şu an yaşıyorum anlatır mısın?
Merhaba benım de 8 eylul bat gunumdu 9 eylülde kanama başladı ama peceteye gelıyodu ve pıhtısızdı dı aşırı bel agrısı yaşadım ılk defa adetımde 2 gun normal kan gibi ama az geldı 3 gun kesıldım benımde kasıklarımda ara ara agrılar oluyo gebelık süphem var hala ilaca başlamam lazımdı başlamadım bu sabah test yaptım çızgı var ama markaya guvenemedım ben de şaşırmış durumdayımMerhaba kızlar bu ayın 1ve 2 de korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama günüm değilde reglime 8 gün vardı böyle bi durum yaşayan varmı regli oldum 3 gün geçikti ama normalde pedim dolardı ama sadece tuvalete gidiğimde kan geliyodu 5 gün devam etti gelmeye regli gibi gözüküyor ama kasıklarım da seğirmeler ve çekilmeler oluyor ilk defa böyle bişey yaşıyorum miğde bulantım ve iştahsızlığım var acayip derecede uyku hali başladı bende üstüne görme olayını duydum böyle bişey varmı teşekkür ederim
Ben normalde 4 gün sürerken bu ay 10 a çıktı ve az az akıp duruyor. Kafayı yemek üzereyim. Ne bitiyor ne tam akıyor. Sildikçe pembe leke gelip duruyor..Bende tam bilmiyorum çevremdeki bazı kişilerin anlattığına göre bazı kadınlar hamileyken regli görebiliyomuş çok şaşırdım duyduğumda buraya sormak istedim
Ayy hadi inşallah vardır Rabbim isteyen hiç kimseyi boş çevirmesin benim 3 günden sonra damla damla gelmeye devam etti 2 gün ama bu kasık seğirmem ve çekilmesi kafamı karıştırıyoMerhaba benım de 8 eylul bat gunumdu 9 eylülde kanama başladı ama peceteye gelıyodu ve pıhtısızdı dı aşırı bel agrısı yaşadım ılk defa adetımde 2 gun normal kan gibi ama az geldı 3 gun kesıldım benımde kasıklarımda ara ara agrılar oluyo gebelık süphem var hala ilaca başlamam lazımdı başlamadım bu sabah test yaptım çızgı var ama markaya guvenemedım ben de şaşırmış duruma
Merhaba benım de 8 eylul bat gunumdu 9 eylülde kanama başladı ama peceteye gelıyodu ve pıhtısızdı dı aşırı bel agrısı yaşadım ılk defa adetımde 2 gun normal kan gibi ama az geldı 3 gun kesıldım benımde kasıklarımda ara ara agrılar oluyo gebelık süphem var hala ilaca başlamam lazımdı başlamadım bu sabah test yaptım çızgı var ama markaya guvenemedım ben de şaşırmış durumdayım
Erken gebelik testi yaptınmıBen normalde 4 gün sürerken bu ay 10 a çıktı ve az az akıp duruyor. Kafayı yemek üzereyim. Ne bitiyor ne tam akıyor. Sildikçe pembe leke gelip duruyor..
Test yapsana bi sabahtan berı bakıyorum boyle bişey mumkunmu diye sıyırcam artıkAyy hadi inşallah vardır Rabbim isteyen hiç kimseyi boş çevirmesin benim 3 günden sonra damla damla gelmeye devam etti 2 gün ama bu kasık seğirmem ve çekilmesi kafamı karıştırıyo
Yaptım ama reglime 5 gün kala yaptımErken gebelik testi yaptınmı
İlaç kullanıyomıusun gecen ben de 11 gun adet gordum ama ilçatandı benımBen normalde 4 gün sürerken bu ay 10 a çıktı ve az az akıp duruyor. Kafayı yemek üzereyim. Ne bitiyor ne tam akıyor. Sildikçe pembe leke gelip duruyor..
Ay başka marka da denesene bu hep böyle yapıyo sonuç hüsran banada böyle yaptıEki Görüntüle 3644875
Test sonucum bundan daha belırgın pembe 2. Dakıkda çıktı ama markası days doctor emın olamıyorum oyuzden
İşte guvenemıyorum oyuzden akşam başka markayla denıcem kuruma cızgılerıne okeyımde bu kadar pozıtıflerın negatıf olmasını algılayamıyormAy başka marka da denesene bu hep böyle yapıyo sonuç hüsran banada böyle yaptı
Burayada at bakalım merak ediyorum ya inşallah vardırİşte guvenemıyorum oyuzden akşam başka markayla denıcem kuruma cızgılerıne okeyımde bu kadar pozıtıflerın negatıf olmasını algılayamıyorm
2 senedir ılk defa bu kadar net çizgi gordum inşallah yanıltmıyodurAy başka marka da denesene bu hep böyle yapıyo sonuç hüsran banada böyle yaptı
Sabah yaparım heralde ilk idrarla ama benım ıkı gundur sarımtırak hafıf kahveye bakan akıntım sumuksu akıntım var oda süphemi güçlendirdi biraz valla herşeyden nem kapıyoruzBurayada at bakalım merak ediyorum ya inşallah vardır
Days doctora inanma ben dün yaptım 2 tane çok belirgin çıktı kan verdim hamile değilim çok yanıltıyorEki Görüntüle 3644875
Test sonucum bundan daha belırgın pembe 2. Dakıkda çıktı ama markası days doctor emın olamıyorum oyuzden
İnanamadım canım zaten yoksa coktan kan vermiştim benDays doctora inanma ben dün yaptım 2 tane çok belirgin çıktı kan verdim hamile değilim çok yanıltıyor Eki Görüntüle 3644881 bende de böyle çıkarmıştı ama inanma
Hayır kullanmıyorumİlaç kullanıyomıusun gecen ben de 11 gun adet gordum ama ilçatandı benım
Doktora git canım ozaman normal degılHayır kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?