Gebelikte üstüne görmek

gamzekaznc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
6
0
1
26
Merhaba kızlar bu ayın 1ve 2 de korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama günüm değilde reglime 8 gün vardı böyle bi durum yaşayan varmı regli oldum 3 gün geçikti ama normalde pedim dolardı ama sadece tuvalete gidiğimde kan geliyodu 5 gün devam etti gelmeye regli gibi gözüküyor ama kasıklarım da seğirmeler ve çekilmeler oluyor ilk defa böyle bişey yaşıyorum miğde bulantım ve iştahsızlığım var acayip derecede uyku hali başladı bende üstüne görme olayını duydum böyle bişey varmı teşekkür ederim

Üstüne görme olayı nedir canım.. bende aynı şeyleri şu an yaşıyorum anlatır mısın?

Üstüne görme olayı nedir canım.. bende aynı şeyleri şu an yaşıyorum anlatır mısın?
Bende tam bilmiyorum çevremdeki bazı kişilerin anlattığına göre bazı kadınlar hamileyken regli görebiliyomuş çok şaşırdım duyduğumda buraya sormak istedim

Merhaba benım de 8 eylul bat gunumdu 9 eylülde kanama başladı ama peceteye gelıyodu ve pıhtısızdı dı aşırı bel agrısı yaşadım ılk defa adetımde 2 gun normal kan gibi ama az geldı 3 gun kesıldım benımde kasıklarımda ara ara agrılar oluyo gebelık süphem var hala ilaca başlamam lazımdı başlamadım bu sabah test yaptım çızgı var ama markaya guvenemedım ben de şaşırmış durumdayım

Bende tam bilmiyorum çevremdeki bazı kişilerin anlattığına göre bazı kadınlar hamileyken regli görebiliyomuş çok şaşırdım duyduğumda buraya sormak istedim
Ben normalde 4 gün sürerken bu ay 10 a çıktı ve az az akıp duruyor. Kafayı yemek üzereyim. Ne bitiyor ne tam akıyor. Sildikçe pembe leke gelip duruyor..

Ayy hadi inşallah vardır Rabbim isteyen hiç kimseyi boş çevirmesin benim 3 günden sonra damla damla gelmeye devam etti 2 gün ama bu kasık seğirmem ve çekilmesi kafamı karıştırıyo

Ayy hadi inşallah vardır Rabbim isteyen hiç kimseyi boş çevirmesin benim 3 günden sonra damla damla gelmeye devam etti 2 gün ama bu kasık seğirmem ve çekilmesi kafamı karıştırıyo
Test yapsana bi sabahtan berı bakıyorum boyle bişey mumkunmu diye sıyırcam artık

Test sonucum bundan daha belırgın pembe 2. Dakıkda çıktı ama markası days doctor emın olamıyorum oyuzden

Eklentiler

• IMG_4666.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…