Gebelikte usun süren kaşık ve karın ağrısı

Bahtibol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
2
0
36
44
Herkese merhaba.
Kızlar 27+5 haftalık gebeyim.
İki gündür sol kaşık ve karın bölgemde hiç geçmeyen bir sancı var.
Gaz sıkışması yada adet sancısı gibi. Ama kanama yada başka birşey yok. Sadece kesintisiz bir ağrı karışık sancı var. Şükür Bebek çok hareketli. Nedeni ne olabilir. Yada yaşayanlar var mı aranızda. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama haftasonu olduğu için doktorlar izinli. Küçük bir şehirde yaşıyorum. Başka doktor da yok burda.

34 te aynı şeyleri yaşıyorum şuan özellikle sabahları tatlı tatlı adet sancısı olur ya kıvrandırmaz ama rahatsız eder fena halde vuruyo, araştırdığımda yalancı sancı olarak geçiyo sorduğun yeni doğum yapanlar da yaşadıklarını söyledi 24. Haftadan sonra olabiliyomuş hafta başı doktora gidicem yine de sizde aksatmayın

Bende ki 36 saat oldu neredeyse aralıksın bir şekilde ağrıyor. Kuzum çok hareketli ama Karın kasık ağrısı artmaya başladı. Yürürken zorlanıyorum. Şansımı deneyeyim bir doktor bulursam baktırayım bugün. Bebeğime birşey olmasında ben razıyım ağrı sızı farketmez olsun. Daha önce bir kürtajım oldu 7 haftalıktı. Çok tedaviler gördüm. Allah bu günlere nasip etti şükür. Kuzularımızı can sağlığı ile elimize alalım. Allah sağlıklı evlatlar nasil etsin hepimize. CaN sağlığı ile kucağınıza alın sizde Kübra hanım.

Bendede vardı kalsiyum ve magnezyum takviyesi verdi dr şuan hafifledi şükür kasık ağrısı. Sanki kasığım paslanmışta hareket edemiyormuşum gibiydim ağrı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…