- 14 Haziran 2024
- 1.093
- 487
- 43
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
Kızlar uyurken bir kaç saniyeliğine nefes alamıyorum sıçrayarak uyanıyorum bu durumu yaşayan var mı hamilelikte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım oluyor çünkü gebelikte çift nefes alınır derler vücut daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyor ve uzaninca kan iyi pompalanmıyor ondan nefes darlığı oluyor 9.haftam bitmek üzere hala oluyor bendeKızlar uyurken bir kaç saniyeliğine nefes alamıyorum sıçrayarak uyanıyorum bu durumu yaşayan var mı hamilelikte
Canım bendeki nefes darlığı gibi değil. Uyuduğum sırada bi anda nefessiz kalıyorum aniden uyanıyorum bu duruma uyku apnesi deniyormuş sizdekide mi aynı bu şekilde? Zaten birden uyandığımda nefes almadığımı hissediyorumEvet canım oluyor çünkü gebelikte çift nefes alınır derler vücut daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyor ve uzaninca kan iyi pompalanmıyor ondan nefes darlığı oluyor 9.haftam bitmek üzere hala oluyor bende
O panik atak tarzı olabiliyor canım benimki daha çok alamadığımı hissedip uyanıyorum ama tıkanıklık gibi oluyor doktor gebelikte normal demişti daralma apne olabilir hormonlar değiştiği içinCanım bendeki nefes darlığı gibi değil. Uyuduğum sırada bi anda nefessiz kalıyorum aniden uyanıyorum bu duruma uyku apnesi deniyormuş sizdekide mi aynı bu şekilde? Zaten birden uyandığımda nefes almadığımı hissediyorum![]()
Tabi bende alamadığımı hissedip uyanıyorum işte çok kafama taktım bebeğime bir zararı olur diyeO panik atak tarzı olabiliyor canım benimki daha çok alamadığımı hissedip uyanıyorum ama tıkanıklık gibi oluyor doktor gebelikte normal demişti daralma apne olabilir hormonlar değiştiği için
Ay gerçekten mi uykusu sırasında nefes alamayıp kendiliğinizden birden uyanıyorsunuz değil mi sizinde böyle miGebelikten öncede kaç defa olmuştu gebelik süresinde de devam ediyor hatta dün gece bile bı an ölüyorum sandim
Aynen nefessiz bı sekilde o an o yudum suyu icmesem ölecem değişik birsek kriz mi desem dilimini yutuyorum mu desem farklı birşey zar zor eşimi uyandirip su veriyor o anAy gerçekten mi uykusu sırasında nefes alamayıp kendiliğinizden birden uyanıyorsunuz değil mi sizinde böyle mi
Kaç haftalık hamilesinizAynen nefessiz bı sekilde o an o yudum suyu icmesem ölecem değişik birsek kriz mi desem dilimini yutuyorum mu desem farklı birşey zar zor eşimi uyandirip su veriyor o an
İnşallah bı zararı yoktur içini ferah tut şöyle düşün bı insan nefesini tutarak bogulamiyor ama nefessiz kalınca sık nefes almaya çalıyoruz ondan nefessiz kalmış gibi hissedebiliyoruz eğer kilonda fazlaysa tetikleyebilir yan yatıp başını yüksek tut yüz üstü ve sırtüstü yatmamaya çalış geçmezse doktora danisTabi bende alamadığımı hissedip uyanıyorum işte çok kafama taktım bebeğime bir zararı olur diye
Tamam sizi hatırladım şimdi geçen yine konuşmuştukAynen nefessiz bı sekilde o an o yudum suyu icmesem ölecem değişik birsek kriz mi desem dilimini yutuyorum mu desem farklı birşey zar zor eşimi uyandirip su veriyor o an
Çok teşekkür ederimİnşallah bı zararı yoktur içini ferah tut şöyle düşün bı insan nefesini tutarak bogulamiyor ama nefessiz kalınca sık nefes almaya çalıyoruz ondan nefessiz kalmış gibi hissedebiliyoruz eğer kilonda fazlaysa tetikleyebilir yan yatıp başını yüksek tut yüz üstü ve sırtüstü yatmamaya çalış geçmezse doktora danis
29 haftanın içindeyim hamile olmadan önce vardı yani bı kaç defa oldu hamile kaldım devam etti yani bu süreçte üç beş dafa olmuştur o yüzden gece yanımda suyu hep suyu bulunduruum çünkü o an o suyu icmesem ölecem gibi oluyirumKaç haftalık hamilesiniz
Evet dikkat edin mutlaka sağlıkla alın inşallah kucağınıza29 haftanın içindeyim hamile olmadan önce vardı yani bı kaç defa oldu hamile kaldım devam etti yani bu süreçte üç beş dafa olmuştur o yüzden gece yanımda suyu hep suyu bulunduruum çünkü o an o suyu icmesem ölecem gibi oluyirum