gebelikte uykusuzluk

Seni çok iyi anlıyorum. Bende gün içinde o kadar değişken oluyorum ki...bazen çok iyiyken birden bire kendimi çok kötü, kaygılı, endişeli, mutsuz , hasta gibi hissediyorum. Gece olacak diye korkuyorum hatta.. özellikle kendi evimde çok zor uyuyorum.. annemde kalınca daha rahat uyuyabiliyorum sanki..bir an önce bu günlerin geçip gitmesini istiyorum..bir de şimdi geceler uzadı..iyice gerilip, kaygılanıyorum..İnşallah biran önce geçer.. her Allah a dua ediyorum ''beni bu endişe ve kaygılarımdan kurtar '' diye...

Bu arada sen hangi şehirde yaşıyorsun?

ben de sıkıntılandıgımda yatak odasında yatamıyorum alıyorum yastıgımı geciyorum tv basına izlemesem de açık olacak o ışıgı sesi. evvet akşamlar daha zor oluyor özellikle uzadıkça. inş en kısa zamanda gecer hepimizin sıkıntılar gelmiş geçmiş olur en zorları bunlar olur.
antalya da yasıyorum canım

kızlar 10. haftamı doldurdum hamilelikte...Yaklaşık 8-10 gündür geceleri uyuyamıyorum..Hatta anksiyete bozukluğumu başladı acaba dedim...Ama bu gece birden aklıma kullandığım Folidoce folik asit ilacının uykusuzluk yapabileceği aklıma geldi...Bu sorunu yaşayan varmı...Ya ben uyuyamıyorum...
Nasil atlattiniz uyku problemini. Gerci cok zaman gecmis aradan. Bende 19haftalikim.. gece gunduz uyku yok. Hayalet gibi oldum artik :((

Son aylarima gelene kadar harika bi hamilelik gecirdim diyebilirim..oyle uykusuzluk yaşıyorum ki nefret ettim hamilelikten o kadar..uyuyamiyom duyorum doktoruma ii değilim ama ilac vermiyor...dayanamiyorum artik..8.ayimdayim..sezeryan yapsin beni de lurtulayim dedim artik yaa eşime...

Bazi arkadaslar yogurt dedi lakin yok yok yok hiçbirşey yaramıyor..Gecem sabah basim uykusuzluktan patliycakti sanki ölmek istedim yaa....nasil bi dertmis bu hamilelik ve uykusuzluk hani gece uyuyamiyom bari gündüz uyuyabileyim yok yok yok caresi yok mu Allah aşkına...

Denedim..bir kac defa denedim ama Maleseffff...gecmiyor..olecem bu uykusuzluktan en sonunda yaaa....

Aynı ben deliricem sanıyorm dön dön 2 saat uyuyorum belki.. Herkes uyurken berbat bişey.. Namaz kılıyorum kalkıp dua edyrm antidepresan aldım dün çok güzel uyuttu ama sabah ölü gb halsiz sersem kollarımda can yoktu dedim 2 saat uyusam daha iyi..

Kızlar bu uykusuzluga çare bulan var mi kafayi yemek üzereyim 22 haftaligiz haftalardır uyuyamıyorum gece defalarca uyanıyorum,bazen uykum tamamen kaçiyo bir iki saatlik uykuyla okula gidiyorum,uyuyamadığım günler sinirlerim çok bozuk oluyo icime sıkıntı basiyo durduk yere,evde tek duramıyorum nasıl gecer bunlar

Kızlar bu uykusuzluga çare bulan var mi kafayi yemek üzereyim 22 haftaligiz haftalardır uyuyamıyorum gece defalarca uyanıyorum,bazen uykum tamamen kaçiyo bir iki saatlik uykuyla okula gidiyorum,uyuyamadığım günler sinirlerim çok bozuk oluyo icime sıkıntı basiyo durduk yere,evde tek duramıyorum nasıl gecer bunlar
Geçiyor canım

Aradan zaman geçmiş ama aynı problem bende de mevcut 20. haftaya geldik sayılır ama uyku 0 gözümden akıyor artık sayıklayacak duruma geliyorum fakat yatınca uyuyamıyorum. Dışarıdan destekle alakalı önerisi olan var mıdır, kendim halledebilecek miyim bilmiyorum. Sabahın köründe bir de zombi halle işe gidiyorum harika gerçekten Allah yardımcımız olsun.

Back
X