• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte uzun süreli kahverengi akıntı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi KriZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KriZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
14
0
36
İzmir
7,5 haftalık hamileyim ve yaklaşık 10 gündür kahverengi, kıvamı yoğun olan akıntılarım var. Gün içinde sürekli devam ediyor, iç çamaşırıma geçmiyor ama peçeteyle sildiğimde farkediyorum. Herhangi bir kokusu yok, kaşıntım yok. Geçen hafta doktoruma gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını gördük, rahmin çevresinde de herhangi bir kanamam olmadığını söylüyor. Yine de neden olabileceğine dair bir fikir duymak istiyorum, bana yardımcı olursanız çok sevirim. Progestan kullanıyorum, acaba o mu yapıyor bu lekelenmeleri? Tecrübe ve fikirlerinizi lütfen eksik etmeyin.

canım bebeğin kalp atışlarını duyduysan ve doktorda problem yok dediyse,sorun yoktur bence.

benim ilk hamileliğimde 13.haftada çok çok az k.rengi lekelenmelerim oldu bi iki hafta sürmüştü sanırım.doktor ultrasondan sonra bebeğin iyi olduğunu ve bazen olabileceğini ama önemli olmadığını söyledi.progestan bile vermemişti yani,nitekim sonra kendiliğinden geçti ve hiç olmadı.

burdanda okuyorum bazen lekelenmeleri olup hamileliklerin sorunsuz sürdürenleri yada doğum yapanları.

Bugün biraz fazlalaştı kahverengi lekeler, insan ister istemez sıkıntı yapıyor ):

Bende aynı dertden müzdaribim walla...Sürekli milleti didikliyorum, çevremde ne kadar hamile varsa arayıp soruyorum. Walla hepside hiç canını sıkma çok normal 4 aya kadar görebilirsin, şaşırma bizde yaşadık diyorlar. Birde mümkün olduğunca belini ve ayaklarını sıcak tut, üşütme.

Doktorum tedbirli olmakta yarar var diye beni de progestana başlattı. Dediğin gibi bendede akıntı şeklinde değil ama her sildiğimde azda olsa kağıda geçiyor. Sinir bozucu gerçekten.

Ne güseel sen bebişinin kalp atışlarını duymuşsun bizde Ptesi günü gideceğiz hayırlısıyla bi duyuyim kalp atışlarını içime biraz su serpilicek.

Aslında ne var biliyormusun! Çoook fazla düşünmeyeceksin ve sorgulamayacaksın.Bazen bilmemek daha iyi gerçekten, ister istemez sürekli beyninde negatif şeyler dolaşıyor. Aaaah yaaa şöle olursa, vaaah böyle olursa diye bebeğide etkiliyoor. İçini ferah tut, kucağında yumuş yumuş suratlı minicik bişey düşün. Ayy nedense bianda senin bebek kız gibi geldi bana :)) Hayırlısıyla sağlıklı olsunda :49: :nazar:

Bende aynı dertden müzdaribim walla...Sürekli milleti didikliyorum, çevremde ne kadar hamile varsa arayıp soruyorum. Walla hepside hiç canını sıkma çok normal 4 aya kadar görebilirsin, şaşırma bizde yaşadık diyorlar. Birde mümkün olduğunca belini ve ayaklarını sıcak tut, üşütme.

Doktorum tedbirli olmakta yarar var diye beni de progestana başlattı. Dediğin gibi bendede akıntı şeklinde değil ama her sildiğimde azda olsa kağıda geçiyor. Sinir bozucu gerçekten.

Ne güseel sen bebişinin kalp atışlarını duymuşsun bizde Ptesi günü gideceğiz hayırlısıyla bi duyuyim kalp atışlarını içime biraz su serpilicek.

Aslında ne var biliyormusun! Çoook fazla düşünmeyeceksin ve sorgulamayacaksın.Bazen bilmemek daha iyi gerçekten, ister istemez sürekli beyninde negatif şeyler dolaşıyor. Aaaah yaaa şöle olursa, vaaah böyle olursa diye bebeğide etkiliyoor. İçini ferah tut, kucağında yumuş yumuş suratlı minicik bişey düşün. Ayy nedense bianda senin bebek kız gibi geldi bana :)) Hayırlısıyla sağlıklı olsunda :49: :nazar:

İnşallah sen de duyarsın bebişin kalp atışlarını, o an bende rahatlamıştım ama akıntı devam ettikçe işte puffffff ):

Ben zaten endişe etmek için yaratılmışım adeta. (:

Kız mı amaniiin :66: Aslında bende kız olsun istiyorum içten içe, ama Allahın işine karışmış olurum diye susuyorum (:

Sana da, bana da, bebek bekleyen, bebek isteyen herkese de Allah hayırlısını versin, sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Bir gün bu zorluklar geçecek umarım. (:

kızlar 9 haftalık hamileyim bende.:emir_bebek:
sizin gibi azdı lekelenme bi arkadaşımın uyarmasıyla gittim doktora.
progestan başladı o zaman 5 yada 6 haftalıktı.
kalp atışlarını duyduk daha sonra.
pazartesi aktif kanama oldu yani adet kanı gibi kırmızıydı.
hastaneye yatırdılar 5 tane 1000cc lik serum verdiler.
şimdi evdeyim ve hala kolumda serum....
size tavsiyem ilaçları düzenli alın asla yormaın kendinizi benim gibi.
inşallah sağlıklı tatliş bebişllerimizi alırız kucuşlarımıza:89:

Malesef kaybettim bebeğimi. Kahverengi akıntılar kırmızıya dönüştü ve doktora gittiğimde kalbi atmıyordu. Neden olur diye çok sordum doktora ama bizimle ilgili birşey olmadığını, kromozomlarla ilgisi bulunduğundan bahsetti. Bir gün sonra kürtaj yapacaktı ama o gece kürtajı beklemeden kendiliğinden düştü. Hayırlısı...

Malesef kaybettim bebeğimi. Kahverengi akıntılar kırmızıya dönüştü ve doktora gittiğimde kalbi atmıyordu. Neden olur diye çok sordum doktora ama bizimle ilgili birşey olmadığını, kromozomlarla ilgisi bulunduğundan bahsetti. Bir gün sonra kürtaj yapacaktı ama o gece kürtajı beklemeden kendiliğinden düştü. Hayırlısı...

Allah sabır versin yardımcın olsun arkadaşım bundada vardır bi hayır geçmiş olsun

Cnm şuan seninle aynı durumdayım beş hafta da başlayan lekelenme var kahverengi sildikce gelen bir düşüğüm Bir kürtajım var yine hamileyim yine var akıntı sen derdine çare buldunmu ne yaptın nedeni ne bu akıntı nin

Back
X