- Konu Sahibi ladydarbanville54
-
Gerçekten öyle benim de her gün başka bir yerim ağrıyor. Her gün kafama takacak ayrı bir şey buluyorum malesef.Anladim canim. Hergun yeni biseyle karşılaşıyorum :) ilk hamilelik olunca insan tedirgin oluyor.
Gerçekten öyle benim de her gün başka bir yerim ağrıyor. Her gün kafama takacak ayrı bir şey buluyorum malesef.
Benimde hergun bi yerim agriyo ilk bebegim benimde umarim sag salim aliriz kucagimiza meleklerimiziAnladim canim. Hergun yeni biseyle karşılaşıyorum :) ilk hamilelik olunca insan tedirgin oluyor.
Benimde hergun bi yerim agriyo ilk bebegim benimde umarim sag salim aliriz kucagimiza meleklerimizi
Aynen son haftalar cok sikintili oluyo geceleri ozellikle seninkinin cinsiyeti ne ?Amin bi sag saglim dogsalar. Butun acilarimizi unuturuz
Aynen son haftalar cok sikintili oluyo geceleri ozellikle seninkinin cinsiyeti ne ?
Benimde erkek kacinci haftadasiniz ?Senin ne güzel yaklasmis dogumun. Allah sular seller gibi geçmesini nasip etsin. Benimki erkek seninki ne
Benimde erkek kacinci haftadasiniz ?
Him seninde az kalmis cnm pekmez yiyormusun ?Ne guzel. 20+4 um ben
Selam ben 1 aydır yaşıyorum. İlk hamileliğimde son ayımda vardı, şimdi erken başladı. Dr olabilir dedi. Uzandım mı kalkınca, yatakta sağa sola dönünce ve biraz fazla ayakta kalınca felaket ağrıyor. Dr uzan dinlen diyo. Magnezyum da alıyorum. Bebekler iyi olsunda gelip geçici, anneler sabır ediyor. Önümüzdeki hafta kontrol ve şeker yüklemem var, idrar testi isticem, enfeksiyon da bazen yapabiliyormuş.Kızlar merhaba. 29 haftalık hamileyim. Bir süredir vajina kemiklerim üst kısmı sızlıyor acıyor. Yürürken oturup kalkarken ağrıyor. Uzaninca iyiyim ama yürümek işkence olmaya başladı. Doktorum normal dedi ama bu ağrıyı yaşayan var mı? İnternette çatı ağrısı deniyor ama emin olamadim
Him seninde az kalmis cnm pekmez yiyormusun ?
Selam ben 1 aydır yaşıyorum. İlk hamileliğimde son ayımda vardı, şimdi erken başladı. Dr olabilir dedi. Uzandım mı kalkınca, yatakta sağa sola dönünce ve biraz fazla ayakta kalınca felaket ağrıyor. Dr uzan dinlen diyo. Magnezyum da alıyorum. Bebekler iyi olsunda gelip geçici, anneler sabır ediyor. Önümüzdeki hafta kontrol ve şeker yüklemem var, idrar testi isticem, enfeksiyon da bazen yapabiliyormuş.
Him pekmez mutlaka ye hem bebege kilo aldiriyo hemde gunluk yemek cok faydali sade sodada kemik gelisimi icin guzelYok canim yemiyorumda tahin pekmez yicem artik. Cok faydaliymis. Ben et sut urunlerini cok tuketiyorum
Ben onlari tukettigim halde gecmedi canim acidan oturup kalkamiyodum bile sukur simdi sadece gceleri agri oluyoKızlar muz, salatalık sade soda günlük 2 büyük bardak süt, dolu kase yoğurt ceviz bunlar düzenli alındığında ciddi oranda azaltıyor
Arada bir alıyordum önemsemedim ama Ağrı'lar artmaya başlayınca hergün alıyorum. Tamamen geçmiyor ama hafifledi. Birazda yapısal benim kardeşim hiç kullanmadı, Ağrı'sı yoktu. Ben dışarı bile çıkamıyorum.Merhaba canim bende ayni dertten yakınıyorum. Magnezyum sana iyi geldi mi. Ben faydasini goremedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?