Gebelikte Vajina kemiklerinde ağrı! !!

ladydarbanville54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
1
0
36
Sakarya
Kızlar merhaba. 29 haftalık hamileyim. Bir süredir vajina kemiklerim üst kısmı sızlıyor acıyor. Yürürken oturup kalkarken ağrıyor. Uzaninca iyiyim ama yürümek işkence olmaya başladı. Doktorum normal dedi ama bu ağrıyı yaşayan var mı? İnternette çatı ağrısı deniyor ama emin olamadim

Merhaba arkadasim bende 19+5 im bendede bikac gundur agrilar basladi özellikle vajinamda bacak arasında. Dun doktora gittim ciddi bi durum yok suanda dedi magnezyum verdi. Fakat cok agrim oluyor ozellikle ayaga kalktigimda yurudugumde. Cok korkuyorum erken dogum belirtisi olabiliyormus.

Selam ben 1 aydır yaşıyorum. İlk hamileliğimde son ayımda vardı, şimdi erken başladı. Dr olabilir dedi. Uzandım mı kalkınca, yatakta sağa sola dönünce ve biraz fazla ayakta kalınca felaket ağrıyor. Dr uzan dinlen diyo. Magnezyum da alıyorum. Bebekler iyi olsunda gelip geçici, anneler sabır ediyor. Önümüzdeki hafta kontrol ve şeker yüklemem var, idrar testi isticem, enfeksiyon da bazen yapabiliyormuş.

Kızlar muz, salatalık sade soda günlük 2 büyük bardak süt, dolu kase yoğurt ceviz bunlar düzenli alındığında ciddi oranda azaltıyor

Merhaba canim bende ayni dertten yakınıyorum. Magnezyum sana iyi geldi mi. Ben faydasini goremedimde

Merhaba canim bende ayni dertten yakınıyorum. Magnezyum sana iyi geldi mi. Ben faydasini goremedimde
Arada bir alıyordum önemsemedim ama Ağrı'lar artmaya başlayınca hergün alıyorum. Tamamen geçmiyor ama hafifledi. Birazda yapısal benim kardeşim hiç kullanmadı, Ağrı'sı yoktu. Ben dışarı bile çıkamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…