gebelikte vajinada kasinti ve agri ceken varmi :(

ozlem_guncem

3 tane kuzum var benimmmm
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
78
0
36
39
İzmir
doktora gittigimde bebegimin daha cok kucuk olacagini soyleyip alttan ultrasonla bakti doktorum. gebe oldugumu soyledi. eve dondukten 4-5 gun sonra yanma ve agri cekmeye basladim yarin kontrolum var muhakkak tahlillerde sebebi cikar ama benim korkum doktor ihmali yuzundenmi mikrop kaptim acaba diye..... canim cok sikkin dogrusu

mantar olmasin??

bilemiyorum canim ya bir onceki hamileligimde de cok feci kasinti ve yanma cekmistim.. enfeksiyon baya coktu neden oluyo anlamiyorum. ... bu kez biraz daha agrili oluyo esimle iliskiye dahi giremiyoruz benim canim cok aciyo .....
umarim mantar degildir hamilelikte ilac kullanmak istemiyorum

mantar olsunda baska bisi ciddi bisi olmasin..mantar kremi yada merhemiyle hemen gecer. ham mantar gebelikte cok sik rastlanan birsey. benim gebeligimde simdiye kadar olmadi ama öncesi ayni yilda 3 kere oldu. esim gicik oluyordu...igrenc birsey cunku , iliskide yanma yapiyor, kasinti aci

yani umarim kucuk bir sorundur ....
bi onceki hamileligimde doktorum antibiyotik ve vajina icine sokulan fitil verdi mantar var demedi hic sadece cok fazla enfeksiyon ,mikrop oldugunu soyluyodu.... evet gercekten cok berbat bi durum esler icinde oyle ama bu durumda bizim sagligimiz daha onemli tabiki .... cevaplarin icin tesekurler arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…