Gebelikte vajinal ağrı...Lütfen cevap verin

beautyflake

Oğlum..aslan parçam yolda
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
398
4
96
39
İstanbul
Değerli arkadaşlar 9 haftalık hamileyim. Vajina içimde bazen karın altımda ve yumurtalarımda ağrılarım oluyor. Bu normal mi? Yaşayanlarınız oldu mu? Daha önce idrar yolu enf geçirdim bol su içiyorum limon yiyorum. Kanamam yok ama ağrılar niye anlamıyorum.... :(

ben böyle birşey yaşamadım..ağrıların olması bence bu haftalarda hiç normal değil...bence dr.una sormalısın canım...ihmal etme ciddi birşey olabilir ...birde netten gbelik haftanı oku bakalım bu haftalarda öyle ağrı yaşanması normal mi diye...

Değerli arkadaşlar 9 haftalık hamileyim. Vajina içimde bazen karın altımda ve yumurtalarımda ağrılarım oluyor. Bu normal mi? Yaşayanlarınız oldu mu? Daha önce idrar yolu enf geçirdim bol su içiyorum limon yiyorum. Kanamam yok ama ağrılar niye anlamıyorum.... :(

bende ilk zamanlar çok sancı çektim ve hala çekmekteyim doktorumla görüştüm ilişki sürenizi azaltın dedi azaltmamıza rağmen sancılarım devam ediyor benim tahminim çatı darlığından kaynaklanan bir durum ve doktoruma sordum oda onayladı eskiden beri ilişkide ağrı çektiğim için hamileliktede normal gördü doktorum yinede dikkatli olmakta ve doktorunla görüşmende fayda var umarım ciddi bir sorun değildir...

bende 14 haftalik hamileyim bendede bahsettigin turden agrilar olmadi.arada sirada kasiklarima sanci giriyorda oda cok nadir.rahim uyumesine bagliyorlar onuda.bence istirahat etbol bol.bide esini rahatlatmak icin baska yollara basvur.iceri girmesin bi muddet

Back
X