Gebelikte vajinal mantar belası

Kirazxyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
1.367
1.756
133
Kızlar 11 haftalık gebeyim vajinal mantar var siz hamilelikte bu beladan nasıl kurtuldunuz. Doktor bana ilaç vermedi onun yerine probiyotik fitil veya hap kullan dedi ama bahsettiği probiyotikler 250 TL. Diğer doktorum fitil vermem ama evde mantar kremin varsa onu kullanabilirsin demişti. Siz ne kullandınız yada nasıl geçirdiniz 😔

Düzenleme 21.08.2019 kızlar 3 gündür her tuvaletten sonra sirkeli suyla yıkıyorum ve sirkeli suyu biraz da giriş kısmına sürüyorum belirgin bir fark oldu. Benim gibi ilaçsız kalanlara tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor

Son düzenleme:
Kızlar 11 haftalık gebeyim vajinal mantar var siz hamilelikte bu beladan nasıl kurtuldunuz. Doktor bana ilaç vermedi onun yerine probiyotik fitil veya hap kullan dedi ama bahsettiği probiyotikler 250 TL. Diğer doktorum fitil vermem ama evde mantar kremin varsa onu kullanabilirsin demişti. Siz ne kullandınız yada nasıl geçirdiniz 😔

Travazol kullaniyorum ama cok derindeyse krem işe yaramiyor. Fitil kullanmak gerekiyor.

Travazol krem baya rahatlatıyor. Mantarın belirtileri nedir acaba? Bende sadece kaşıntı oluyor belli dönemlerde travazol kullanıyorum onda da. Bir de sprey var evlerden ırak :skandal::rolleyes:

Travazol krem baya rahatlatıyor. Mantarın belirtileri nedir acaba? Bende sadece kaşıntı oluyor belli dönemlerde travazol kullanıyorum onda da. Bir de sprey var evlerden ırak :skandal::rolleyes:
Kaşıntı beyaz süt kestiği akıntı ve cinsel ilişkide aşırı yanma bunlar mantar belirtileri bende aşırı var ama hiçbir şey vermedi doktor 😔

Bu mantar bende doğumla rda geçmişti bazen tekrar edebiliyor ama 3 gebelik da olup dogumda geçmişti inşallah sıkıntın geçer bir an önce :(

Back
X