Merhaba arkadaslar
aslima takilan bir sorun var..sizlere sormak istedim..ben gecen carsamba kontorlum vardi- o zaman 13+4 günlüktüm tam.. ve doktorum vajinal ultrasonda bakti bebeg.. hic te sormadim salak gibi neden karindan bakmadin diye ama sonradan kafama dank etti.. belkide normal ama bence 3 ayi gectim karindan bakmasi gerekmezmiydi??
bilgisi olan varsa tecrübesi yada bana biseyler söylerseniz cok sevinirim..saygilar
arkadaşlar konuyla alakası yok ama bişi sormam lazım.bnde mantar oldugunu düşünerek dr canesten diye bi ilaç verdi krem yani.bu ilacı kullanan var mı aranızda.iki hafta ilişkiye girmemek mi lazım.bi yardım ederseniz sevinirim.
canım her dr ve kişiye göre değişiyor bu muayene bende 31-6 haftalık hamileyim ama bugüne kadar hiç altdan muayene olmadım çok şükür bi problemde olmadı. dün kasıntım var diye gitdim ilaç verdi geçmezse tekrar gidicem inş. altdan muyene etmez çok korkuyorum canım yanar diye
merhabalar.vajinismsu atlatmış fakat hala korkan ve ağrılı cinsel ilişki yaşayan biri normal doğum yapabilirmi,yapmalımı,16.haftalık gebeyim ve aklım hep bu sorunumda((
Canin yanar diye korkma yanmaz zaten. benim korkum bebege zarar gelir diye endisem yani ..
iki gün önce bulantı kusma yüzünden acile gittim, ardından biraz kasılma yaşadığım için, acildeki kadın doğum doktoru kontrol etçem diye muayene edicem dedi, Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, bu kadar adilik olmaz, o kadar kötü davrandı ki, sanki ben orda hamile bir bayan değilim de hamile ineği kontrol eder gibi, bileğine kadar muayene etti, bi de sanki her gün birine açmaya alışkınmışım gibi, aç aç aç aç diyo bana, ya bi insan saygı duyar, bi psikoloji nedir düşünür, bu kadın hamiledir gücüne gider eder diye bi içinden geçirir, doktorum her şey yapabilirim doğal bunlar felan fasa fiso, psikoloji denen bişey var kardeşim. ayıptır günahtır, ne biçim bi davranış bu, bi tek onu kadın doğum doktoru görmedik, örtü denen bişey var, ne öyle köpek mi muayene ediyosun, işte etik denen kavram burda devreye giriyor, etiğine tükürdüğümün doktoru, hatırladıkça deli oluyorum, ama hastaneye gittiğimde ilk işim, onun bu davranışı yüzünden hakkında ilgili kişilerle konuşmak olucak, o gün hastaydım zaten o durumu yaşayınca psikolojim devamında bir olumsuzluk yaşamaya müsade de etmedi, yoksa iyi benzetirdim ben onu, terbiyesiz !
ama ona rağmen, yine de kötü düşünmeyeceğim, normal doğurmam gerekirse doğurucam, Allah en büyük yardımcımızdır, inşallah kötü anlar zamanlar yaşamayız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
o doktorun da bu yazı her okundukça, bi yerleri çınlasın !
3 aylık olana kadar alttan muayene oldum..
doktorum bunun sakıncasının olmadığını söyledi..
sonrasında hep karından bakıldı..
rahat ol doktor bebeğine zarar verecek bişey yapmaz
sağlıklı bir doğum dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?