• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte vucut sicakligi

_NnN_

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
59
9
16
29
Arkadaslar ben 7 haftalik hamileyim hastaneye daha gidemedim mecburi sebeplerden dolayi. Benim sormak istedigim vucudum geceden sabaha kadar yaniyor resmen . Esim bile sen resmen yaniyorsun diyor bu artik her gece oluyor. Internetten baktim sicak basmasi kisa surermis acaba sizde boyle bir sıkıntı oldu mu yardimci okur musunuz bana

Arkadaslar ben 7 haftalik hamileyim hastaneye daha gidemedim mecburi sebeplerden dolayi. Benim sormak istedigim vucudum geceden sabaha kadar yaniyor resmen . Esim bile sen resmen yaniyorsun diyor bu artik her gece oluyor. Internetten baktim sicak basmasi kisa surermis acaba sizde boyle bir sıkıntı oldu mu yardimci okur musunuz bana
Sıcak basmasında ateş yükselmez dışarıdan anlaşılmaz yanii. En kısa sürede doktora gidin farklı viral bir enfeksiyon vs olmuş olabilirsiniz

Merhaba gebeliğiniz ne durumda acaba merak ettim bende bir düşük oldu şimdi tekrar hamileyim ekstra bişey kullanıyor musunuz

Ben bütün hamileliğim boyunca alev alev yandım resmen 😂 kışın ortasında askılı ile gezdim normalde üşüyen biri olamama rağmen bu şekildeydi. Doğum sonrası normale döndüm ama kızım şimdi bu şekilde kışın ince giydirsem bile terler sanırım onun yüzündendi ☺️

Ben bütün hamileliğim boyunca alev alev yandım resmen 😂 kışın ortasında askılı ile gezdim normalde üşüyen biri olamama rağmen bu şekildeydi. Doğum sonrası normale döndüm ama kızım şimdi bu şekilde kışın ince giydirsem bile terler sanırım onun yüzündendi ☺️
Aynen ben de.
Sabahlara kadar yanardım.
Gündüz de iş yerinde hep kolsuz elbise ile gezdim.
Hormonlardan dediler ama siz yine de doktora gidin.
Sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum herkese.

Back
X