Gebelikte Yapılan Testler

ayse242734

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
54
60
3
33
Merhaba kızlar. 9 haftalık hamileyim. Devlet hastanesindeki doktorum şu ana kadar herhangi bir test yapmadı. Bol bol kan şurubu vitamin folik asit yazıyor. 6 aydan sonra özel hastaneye gitmeyi planlıyorum. Gebelikte ne gibi tesler yaptırdınız özel hastaneye gitmem gerekli mi şu aşamada?

Ozele gitmene gerek yok dr un yapar yakinda aile hekiminde yapabilir.bende 32 haftadan sonra ozele gectim butun tetkiklerimi devlette yaptirdim

6 haftalıkken kan tiroit şeker vb birçok kan testi yapıldı bana.
Özele gidiyorum ama aile hekimim burada yapilıyor gel yazalım dedi yazdı testleri orda yaptıdım bir çoğunu. Sizde aile hekimine gidin. Hatta hepatit koruyuculuğum yokmuş aile hekimim aşı yaptırmam gerektiğini söyledi. Bu hafta onuda yaptıracağım.
Ayrica tetanoz aşısıda yapılıyor gebelikte.
Özele gitmeniz şart değil ama aile hekimliğiyle de yaptırın takibinizi.

6 haftalıkken kan tiroit şeker vb birçok kan testi yapıldı bana.
Özele gidiyorum ama aile hekimim burada yapilıyor gel yazalım dedi yazdı testleri orda yaptıdım bir çoğunu. Sizde aile hekimine gidin. Hatta hepatit koruyuculuğum yokmuş aile hekimim aşı yaptırmam gerektiğini söyledi. Bu hafta onuda yaptıracağım.
Ayrica tetanoz aşısıda yapılıyor gebelikte.
Özele gitmeniz şart değil ama aile hekimliğiyle de yaptırın takibinizi.

Ben aile hekimliğinde böyle detaylı tahlil yapıldığını bilmiyordum. İlk iş aile hekimliğine gideceğim. Teşekkürler

Back
X