Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
36.haftaya gireceğim sağa da sola da yatabiliyorum sadece tam dönünce bebek altta kalıyor galiba vuruyor az düzeliyorum
yastık da hiç kullanmadım daha
ama dikkat etmediğimde hep sırt üstü uyanıyorum en rahat öyle oluyor bebek de öyle daha çok oynuyor
Ben de genelde soluma yatıyorum ama sabah her ne hikmetse sırtüstü buluyorum kendimi...Çok şükür bel ağrısı falan da yok ama işte bebeğe zararlı diye üzülüyorum sırt üstü yatmak da
Ben de sağıma çok fazla yatıyorum , alışkanlık.
Arada soluma dönüyorum.
Bazen de sırt üstü yatıyorum ama kısa süreli, rahatsız oluyorum zaten, bebekte rahatsız oluyor sanırım, hareketlendiğini hissediyorum hemen.
ahh ahh ben şimdiden uykusuzum yan yatamıyorum ben yaa yastıkta koyuyorum ama olmuyo. gece eşimin kolunu bacağını çekiştiriyorum bi şekil yaratıyorum kendime o da yazık hiç sesini çıkarmıyo yada derin uyuyo farketmiyo bilmiyorum. öyle değişik şekil bulana kadar uğraşıyorum. buluncada uyuyorum ama hep kuş uykusu çok çabuk uyanıyorum. bebeğim gelmeden alışıcam ben uykusuzluğa aslında bu yönden de şanslıyım
Merhaba,
Ben de 7 haftalık hamileyim. 4-5 gün öncesine kadar istemsiz yüzüstü yattım. Bir sakıncası olur mu ki? Şuanda düşük riskim var ve kalp atışını duyamadık. Kendimi suçlamaya başladım