Gebelikte yoğun kanama

nisanehir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
14
2
36
35
Bursa
Hanımlar merhaba benim 11.haftada ve sekiz gün sonra birden boşalan kanamam oldu acaba böyle gebelik yaşayan var mi?

23.haftada çok yogun kanamam oldu sonrası hep ilaçlarla geçti doguma kadar çok şükür sağlıklı bir doğum yaptım.her kanama düşükle yada erken doğumla sonuçlanmıyor korkmayın doktorunuz söylediklerini yapın geçmiş olsun

Evet dr gidiyorum sebebi belli degil rahimde kanama alanı var ama kese ve bebek gayet iyi ama kanın birden boşalması beni çok korkutuyor 2 haftadır raporluyum evde dinlen dedi birde progeston ilacı kullanıyorum.

Evet dr gidiyorum sebebi belli degil rahimde kanama alanı var ama kese ve bebek gayet iyi ama kanın birden boşalması beni çok korkutuyor 2 haftadır raporluyum evde dinlen dedi birde progeston ilacı kullanıyorum.
Korkmayin insallah bi sorun olmaz saglikli bir gebelik gecirirsiniz insallah

Benimde 12 +2de sabah 4 de uyandim dizime kadar kan içindeyim 20 gun rapor aldim dinlendim hala kahve lekelerim var gittigimdw kese siyrilmasi dedi pldun tekrar gittim.plesenta asagida dedi bir doktoruna sor

Hanımlar merhaba benim 11.haftada ve sekiz gün sonra birden boşalan kanamam oldu acaba böyle gebelik yaşayan var mi?
Benim 20 haftadan sonra olmuştu. Plasentanın yerleşimi nedeniyle olabileceğini söylemişti. Ama sadece 2-3 gün yatak istirahati vermişti erken Doğum olur mu diye sonrasında lekelenmeye döndüğü için normal yaşantına dön demişti. Tabiki Doğuma 1 ay kalana kadar progestan kullanmaya devam etmiştim. Hiçbişey olmadı. Stres yapmayın doktorunuz ne derse onu yapın.

Ben 2 haftadır evdeyim raporluyum. 2 kere oldu ve çok yoğundu ınsallah tekrarlamaz çok korkuyorum bundan öncede eylul de kalbi atmadığı için bir dustugum vardı buda düşecek diye çok korkuyorum

Çok geçmiş olsun. Bende dün 11+4te kontrole gittim sağ kasığım ağrıyordu. Küçük bir kanama alanı gördü bebek gayet sağlıklı yorma kendini dinlen dedi. Zaten 4.haftadan beri progestan kullanıyorum ona devam dedi. Benim kanamam yada lekenmem yok şuanlık inş ta olmaz. Ayrıca kist ve miyomda varmış. İnş sorunsuz bir şekilde atlatırız.

İnşalla herşey yoluna girer

Ben 2 haftadır evdeyim raporluyum. 2 kere oldu ve çok yoğundu ınsallah tekrarlamaz çok korkuyorum bundan öncede eylul de kalbi atmadığı için bir dustugum vardı buda düşecek diye çok korkuyorum
Daha önce 3 düşüğüm vardı. Allah'a emanet edin akışına bırakın. Benimde çok ciddi kanamam boşalmıştı. Hastaneye kesin düştü gözüyle gitmiştim. 48 saat kolumda serum sadece tuvalete gittim. O 48 saat içinde de kanamam hemen kesilmedi boşalmaya devam etti. Ömrümden ömür gidiyordu ama yine de umudumu kaybetmedim. Öyle ki hemşire sen ne kadar pozitif bir annesin demişti bende çünkü çocuğuma birşey olmayacak demiştim. Ben yavrumu kucağıma alıcam diyin stres yapmayın.

Çok güzel yazmışsınız moralimi düzeltti sağlıkla kalin

Cok gecmis ilsun moraliniz bozmayin.Bir yakinimda oldu bir kere ani sekilde kan bosalmis ama saglikla aldi bebegini diger hamileliginde de yasamis bunu onda da sikinti olmamis.yapisal bir durum olabilir onun iki cocuguda gayet saglikli insallah sizinde oyle olur saglikla kucaginiza alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…