Korkmayin insallah bi sorun olmaz saglikli bir gebelik gecirirsiniz insallahEvet dr gidiyorum sebebi belli degil rahimde kanama alanı var ama kese ve bebek gayet iyi ama kanın birden boşalması beni çok korkutuyor 2 haftadır raporluyum evde dinlen dedi birde progeston ilacı kullanıyorum.
Peki bir kere mi oldu23.haftada çok yogun kanamam oldu sonrası hep ilaçlarla geçti doguma kadar çok şükür sağlıklı bir doğum yaptım.her kanama düşükle yada erken doğumla sonuçlanmıyor korkmayın doktorunuz söylediklerini yapın geçmiş olsun
Korkmayin insallah bi sorun olmaz saglikli bir gebelik gecirirsiniz insallah[/QUOTE
Çok teşekkür ederim ınsallah bir şey olmaz.
Benim 20 haftadan sonra olmuştu. Plasentanın yerleşimi nedeniyle olabileceğini söylemişti. Ama sadece 2-3 gün yatak istirahati vermişti erken Doğum olur mu diye sonrasında lekelenmeye döndüğü için normal yaşantına dön demişti. Tabiki Doğuma 1 ay kalana kadar progestan kullanmaya devam etmiştim. Hiçbişey olmadı. Stres yapmayın doktorunuz ne derse onu yapın.Hanımlar merhaba benim 11.haftada ve sekiz gün sonra birden boşalan kanamam oldu acaba böyle gebelik yaşayan var mi?
yogun kanama bir kere oldu ancak kahverengi lekelenmeler doguma kadar hic gecmediPeki bir kere mi oldu
Sizdede mi plesenta asagidaydi galiba benimde kahve lekelenmem gecmeyecekyogun kanama bir kere oldu ancak kahverengi lekelenmeler doguma kadar hic gecmedi
Benim 8 gün içinde 2 kere oldu çok teşekkür ederim cvp içinyogun kanama bir kere oldu ancak kahverengi lekelenmeler doguma kadar hic gecmedi
Benim 20 haftadan sonra olmuştu. Plasentanın yerleşimi nedeniyle olabileceğini söylemişti. Ama sadece 2-3 gün yatak istirahati vermişti erken Doğum olur mu diye sonrasında lekelenmeye döndüğü için normal yaşantına dön demişti. Tabiki Doğuma 1 ay kalana kadar progestan kullanmaya devam etmiştim. Hiçbişey olmadı. Stres yapmayın doktorunuz ne derse onu yapın.
Ben 2 haftadır evdeyim raporluyum. 2 kere oldu ve çok yoğundu ınsallah tekrarlamaz çok korkuyorum bundan öncede eylul de kalbi atmadığı için bir dustugum vardı buda düşecek diye çok korkuyorumBenim 20 haftadan sonra olmuştu. Plasentanın yerleşimi nedeniyle olabileceğini söylemişti. Ama sadece 2-3 gün yatak istirahati vermişti erken Doğum olur mu diye sonrasında lekelenmeye döndüğü için normal yaşantına dön demişti. Tabiki Doğuma 1 ay kalana kadar progestan kullanmaya devam etmiştim. Hiçbişey olmadı. Stres yapmayın doktorunuz ne derse onu yapın.
Çok geçmiş olsun. Bende dün 11+4te kontrole gittim sağ kasığım ağrıyordu. Küçük bir kanama alanı gördü bebek gayet sağlıklı yorma kendini dinlen dedi. Zaten 4.haftadan beri progestan kullanıyorum ona devam dedi. Benim kanamam yada lekenmem yok şuanlık inş ta olmaz. Ayrıca kist ve miyomda varmış. İnş sorunsuz bir şekilde atlatırız.Hanımlar merhaba benim 11.haftada ve sekiz gün sonra birden boşalan kanamam oldu acaba böyle gebelik yaşayan var mi?
İnşalla herşey yoluna girerÇok geçmiş olsun. Bende dün 11+4te kontrole gittim sağ kasığım ağrıyordu. Küçük bir kanama alanı gördü bebek gayet sağlıklı yorma kendini dinlen dedi. Zaten 4.haftadan beri progestan kullanıyorum ona devam dedi. Benim kanamam yada lekenmem yok şuanlık inş ta olmaz. Ayrıca kist ve miyomda varmış. İnş sorunsuz bir şekilde atlatırız.
Daha önce 3 düşüğüm vardı. Allah'a emanet edin akışına bırakın. Benimde çok ciddi kanamam boşalmıştı. Hastaneye kesin düştü gözüyle gitmiştim. 48 saat kolumda serum sadece tuvalete gittim. O 48 saat içinde de kanamam hemen kesilmedi boşalmaya devam etti. Ömrümden ömür gidiyordu ama yine de umudumu kaybetmedim. Öyle ki hemşire sen ne kadar pozitif bir annesin demişti bende çünkü çocuğuma birşey olmayacak demiştim. Ben yavrumu kucağıma alıcam diyin stres yapmayın.Ben 2 haftadır evdeyim raporluyum. 2 kere oldu ve çok yoğundu ınsallah tekrarlamaz çok korkuyorum bundan öncede eylul de kalbi atmadığı için bir dustugum vardı buda düşecek diye çok korkuyorum
Çok güzel yazmışsınız moralimi düzeltti sağlıkla kalinDaha önce 3 düşüğüm vardı. Allah'a emanet edin akışına bırakın. Benimde çok ciddi kanamam boşalmıştı. Hastaneye kesin düştü gözüyle gitmiştim. 48 saat kolumda serum sadece tuvalete gittim. O 48 saat içinde de kanamam hemen kesilmedi boşalmaya devam etti. Ömrümden ömür gidiyordu ama yine de umudumu kaybetmedim. Öyle ki hemşire sen ne kadar pozitif bir annesin demişti bende çünkü çocuğuma birşey olmayacak demiştim. Ben yavrumu kucağıma alıcam diyin stres yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?